Συγκλονίζει ο Ιακωβίδης: Σταματάω, δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση

Με δάκρυα στα μάτια ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του από το Τόκιο

Με μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής και με δάκρυα στα μάτια ο Θόδωρος Ιακωβίδες ανακοίνωσε από το Τόκιο το τέλος της καριέρας του.

Ο Έλληνας αρσιβαρίστας, ο οποίος πήγε την τελευταία στιγμή στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες λόγω μη συμμετοχής αθλητή από τη Σαμόα, αποφάσισε μετά τη συμμετοχή του να ανακοινώσει το «αντίο».

Ολυμπιακοί Αγώνες: Στον τελικό του επί κοντώ ο Καραλής

«Συγνώμη για το τρέμουλο στη φωνή. Είναι οι τελευταίες μου στιγμές στην εθνική ομάδα. Η επίδοση δεν αντικατοπτρίζει το 100% των δυνατοτήτων μου. Αντιμετώπισα κάποια προβλήματα τραυματισμού. Πέρασα ένα μήνα βαριά με προπόνηση. Δεν έχω παράπονο. Εκανα παραπάνω από αυτά που έκανα στην προπόνηση τις τελευταίες ημέρες. Δεν είχα πολύ προπόνηση στα πόδια μου. Στο τέλος ήθελα να κάνω μια προσπάθεια πέρα από τις δυνατότητές μου αλλά δεν βγήκε», είπε.

«Κλαίω από στενοχώρια, όχι γιατί δεν πήγα καλά, αλλά γιατί τελείωσε όλο αυτό. Δεν μπορώ να αποδώσω στο 100% και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο για να κάνω προπόνηση και να μπορώ να αποδίδω αυτά που αρμόζει να αποδίδω σε αυτή τη σημαία που φοράω. Συγνώμη αν κάποιοι νομίζουν ότι το βάζω στα πόδια, αλλά έχω κουραστεί πολύ. Δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση. Είναι πολύ λυπητερό να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή γιατί δεν σου παίρνει λεφτά, επειδή ξέρει την κατάστασή σου. Κι εγώ δεν το αντέχω άλλο αυτό. Θέλω να σταματήσω. Να ηρεμήσω. Και το μόνο που θέλω αυτή τη στιγμή είναι να γυρίσω στους δικούς μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου, να τους αγκαλιάσω και να τους πω ότι αυτοί ήταν το κίνητρό μου όλα αυτά τα χρόνια για να συνεχίζω», είπε, συγκλονίζοντας ο Έλληνας πρωταθλητής.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top