Λιονέλ Μέσι: Σταμάτησε η Σίτι να τον διεκδικεί;

Τι συμβαίνει τελικά με τον σούπερ σταρ της μπάλας;

Λιονέλ Μέσι

Το περασμένο καλοκαίρι όλα έδειχναν ότι ο Λιονέλ Μέσι αποχωρούσε από την Μπαρτσελόνα καθώς   δημόσια είχε εκδηλώσει την επιθυμία του να αλλάξει περιβάλλον. Ωστόσο ο Αργεντινός σούπερ σταρ  έμεινε για να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τους Καταλανούς (λήγει στο φινάλε της σεζόν) Μάλιστα  όλα δείχνουν πως ο χρόνος είναι σύμμαχός της Μπαρτσελόνα στην προσπάθεια της  να τον κρατήσοει στο "Καμπ Νόου".

Aπογοητευμένος ο Λιονέλ Μέσι: Κούνησε το κεφάλι του και έφυγε

Η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μάντσεστερ Σίτι  ήταν οι δύο ομάδες που πολιόρκησαν τον Μέσι για να τον πείσουν να αφήσει την "Μπάρτσα" Ωστόσο η "Sport" να υποστηρίζει πάντως ότι ο κίνδυνος για την ισπανική ομάδα έχει μειωθεί κατά... 50% καθώς το θέμα έχει κλείσει για την Σίτι! 

Μέσι: «Mεγάλη να φτάσω σ' αυτόν τον αριθμό παιχνιδιών»

"Η υπόθεση Μέσι - Σίτι έχει κλείσει", είναι ο τίτλος στο σημερινό πρωτοσέλιδο της καταλανικής εφημερίδας, η οποία υποστηρίζει σε θέμα της που έχει το χαρακτήρα του "αποκλειστικού" πως η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα αποχωρεί από την κούρσα της απόκτησής του, έχοντας την πεποίθηση πως ο 33χρονος θα υπογράψει εντέλει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπαρτσελόνα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top