Αγωνία για τον Ελαμπντελαουί: Κινδυνεύει να χάσει τα μάτια του

Έσκασε στα χέρια του πυροτέχνημα

Ώρες αγωνίας περνά ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά μετά από πυροτέχνημα που του «έσκασε» στα χέρια. 

Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού και νυν παίκτης της Γαλατασαράι έχει υποστεί εγκαύματα στα χέρια και στον πρόσωπό του, ενώ κινδυνεύει να χάσει την οράσή του και από τα δύο μάτια. 

Οι πρώτες δηλώσεις πάντως από τους γιατρούς του στο νοσοκομείο, ήταν ενθαρρυντικές, αφού φαίνεται ότι η εικόνα του είναι καλύτερη σε σχέση με χθες, ειδικά στο ένα του μάτι. 

«Υπήρξαν τραυματισμοί και στα δύο μάτια, περισσότερο στο ένα μάτι. Η τρέχουσα κατάσταση είναι αρκετά καλή σε σύγκριση με χθες… Η ιατρική περίθαλψη του ποδοσφαιριστή συνεχίζεται. Μπορεί να χρειαστεί και νέα επέμβαση. Σκεφτόμαστε το ενδεχόμενο, αλλά θα εξαρτηθεί από την αξιολόγηση της κατάστασής του», δήλωσε ο καθηγητής ιατρικής Βεντάτ Καγιά.

Ο αντιπρόεδρος της Γαλατασαράι, Αμπντουραχίμ Αλμπαϊράκ περιέγραψε την κατάσταση της υγείας του Νορβηγού.

«Είμαστε όλοι πολύ στενοχωρημένοι. Περάσαμε μαζί την αλλαγή το χρόνου στην εντατική. Κάποια βεγγαλικά έσκασαν στα χέρια του. Νομίζω πως συνέβη μεταξύ 21:00 και 22:00 το βράδυ. Μακάρι ο Θεός να σώσει τα μάτια του. Ο ίδιος έχει κανονικά επαφή με το περιβάλλον και μιλά με τους γιατρούς. Μίλησα μαζί του και με ευχαρίστησε. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε σαν κλαμπ για να τον βοηθήσουμε. Ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή του, προσευχόμαστε για το καλύτερο», είπε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top