Πρόκριση με ανατροπή για την Τότεναμ

Εύκολη πρόκριση και για τη Μίλαν

Η Τότεναμ βρέθηκε χθες αντιμέτωπη με αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ και χρειάστηκε δύο αποβολές των Βουλγάρων και ισάριθμα γκολ στα τελευταία λεπτά για να πάρει τη νίκη με ανατροπή.  

Ο Μίντσεφ σκοράρε στο 70 για την Λοκομοτίβ Πλόντβιβ και τον Ζοζέ Μουρίνιο τον έζωσαν τα φίδια. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε προειδοποιήσει τους παίκτες του να μην την πατήσουν όπως η Μπενφίκα από τον ΠΑΟΚ και οι ανησυχία του παραλίγο να επιβεβαιωθεί. 

Champions League: Χωρίς Μέσι και Ρονάλντο η λίστα των κορυφαίων!

Χρειάστηκε τελικά ο διαιτητής να αποβάλει δύο παίκτες των Βουλγάρων στην ίδια φάση όταν οι Λονδρέζοι κέρδισαν πέναλτι στο 77’ για χέρι πάνω στη γραμμή. Ο Κέιν έκανε το 1-1 και στο 84 ο Εν Ντομπελέ που έχει μπει αλλαγή έδωσε την πρόκριση στους πετεινούς.

Εύκολη πρόκριση για τη Μίλαν 

Στο Δουβλίνο η Μίλαν επικράτησε με 2-0 της Σαμροκ Ρόβερς και πέρασε χωρίς προβλήματα στην επόμενη φάση. Ο 39χρονος Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς άνοιξε το σκορ για τους Μιλανέζους στο 23, ενώ το 2-0 εκανε ο Τσαλχάνογλου στο 67.

Απίστευτο ματς με δώδεκα γκολ

 Απίστευτο ματς έγινε στην Σερβία, όπου η Στεάουα πήρε την πρόκριση εις βάρος της Μπάτσκα Τόπολα με 5-4 στα πέναλτι. Η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε με σκορ 4-4 με τις δύο ομάδες να σκοράρουν από δύο φορές και στην παράταση για το 6-6! 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top