Μαρτίνς: «Ο Σεμέδο θέλει να ανανεώσει με τον Ολυμπιακό»

Τι είπε σε συνέντευξή του ο προπονητής των ερυθρολεύκων

Ολυμπιακός

Ο προπονητής του Ολυμπικού Πέδρο Μαρτίνς, σε συνέντευξη του στη Nova,  ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, ρωτήθηκε για τις ενδεχόμενες μεταγραφές του Ρούμπεν Σεμέδο και  Μαντί Καμαρά. Ο ίδιος έκανε λόγο για σενάρια,  ενώ για τον Σεμεδο ήταν κατηγορηματικός λεγοντας πως ο συμπατριώτης του στοπερ θέλει ανανεώσει με τους ερυθρόλευκους!

- Ακούγονται πολλά σενάρια για τον Σεμέδο και τον Καμαρά. Υπάρχουν έτοιμες λύσεις σε ενδεχόμενη αποχώρησή τους;

"Είναι σημαντικοί παίκτες και πολύ ποιοτικοί. Έχουν υψηλό επίπεδο και δεν είναι εύκολο να τους αντικαταστήσεις. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε ακούσει κάτι συγκεκριμένο για την αποχώρησή τους. Και οι δύο είναι παίκτες της ομάδας, προπονούνται με εμάς και έχουν όλη τη διάθεση να προσφέρουν. Δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε για κάτι που δεν είναι χειροπιαστό. Είναι απλά σενάρια. Τους υπολογίζουμε και τους θεωρούμε πολύ σημαντικούς".

FIFA-UEFA: Στις 9 Οκτωβρίου οι εκλογές στην ΕΠΟ

- Επειδή έχουν ακουστεί διάφορα για τη διάθεση του Ρούμπεν Σεμέδο τις τελευταίες μέρες, θα θέλατε να το σχολιάσετε;

"Για τον Σεμέδο δεν ξέρω γιατί λέγονται αυτά τα πράγματα. Αυτό που βλέπουμε από τη διάθεσή του στην προπόνηση, είναι πως είναι 100% διαθέσιμος. Έχει επιθυμία να ανανεώσει με την ομάδα και αυτό γνωρίζουμε ως τώρα. Αυτή είναι η πρόθεση και από τις δύο πλευρές. Τα νούμερα του GPS αποδεικνύουν το αντίθετο από αυτά που λέγονται, δεν γνωρίζουμε γιατίθ ακούγονται αυτές οι εικασίες"

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top