To ξέσπασμα της Σερένα: Σιχάθηκα

Η καταξιωμένη τενίστρια δεν αντέχει άλλο τον ρατσισμό

Η μη ανεκτικότητα των ανθρώπων στην διαφορετική άποψη και η έλλειψη σεβασμού του ενός προς τον άλλο, οι  πανδημίες, θάνατοι, παγκόσμιο ξέσπασμα για ζητήματα ρατσισμού και όχι μόνο, η μισαλλοδοξία και αβεβαιότητα συνθέτουν ένα έκρυθμο σκηνικό.

Η Σερίνα Ουίλιαμς αφουγκράζεται τα όσα  δυσάρεστα συμβαίνουν στον κόσμο και με ένα εκτενές της μήνυμα, στα social media παίρνει θέση.

H Σερένα «τσάκισε» τη Σαράποβα στo US Open

«Σιχάθηκα τον Covid-19. Σιχάθηκα το ντιμπέιτ λευκοί ή μαύροι. Σιχάθηκα την κόντρα Ρεπουμπλικάνων και Δημοκρατικών. Σιχάθηκα την κόντρα Χριστιανών και άθεων. Σιχάθηκα πάρα πολύ τα ΜΜΕ. Σιχάθηκα να μην επιτρέπεται σε κανέναν να σκέφτεται τι θέλει και τι νιώθει χωρίς να είναι προσβεβλημένος κάποιος άλλος. Σιχάθηκα τους τύπους που καλούν την αστυνομία απλά γιατί ο γείτονας κάνει κάτι που δεν τους αρέσει. Σιχάθηκα να κατηγορούνται οι πολλοί για τις αμαρτίες λίγων. Είμαστε μία φυλή, η ανθρώπινη φυλή. Θέλετε να στηρίξετε τον Τραμπ; Να το κάνετε! Θέλετε να στηρίξετε τον Μπάιντεν; Επίσης, να το κάνετε! Είναι επιλογή σας! Θέλετε να πιστέψετε στον Θεό; Κανένα πρόβλημα! Πιστεύετε σε μαγικά πλάσματα που πετάνε χρυσόσκονη και κάνουν τη ζωή καλύτερη; Κανένα θέμα!. Ωστόσο, μην επιβάλλετε τις απόψεις σας σε άλλους και μην σπέρνετε μίσος όταν οι άλλοι δεν σκέφτονται ακριβώς όπως εσείς. Το να έχεις ο καθένας την άποψή του μας κάνει ανθρώπους. Αν δεν αντέχεις έναν φίλο που έχει διαφορετική άποψη από σένα, δεν διαφέρεις καθόλου με έναν φασίστα. Δεν χρειάζεται να συμφωνώ σε όλα με σένα για να είμαι καλός άνθρωπος και φίλος σου!»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top