Σύνθημα πρόκρισης από τον Λουτσέσκου

Έτοιμος για την μεγάλη μάχη με τη Σπαρτακ ο ΠΑΟΚ

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη τύπου πρίν από το ματς με τη Σπαρτάκ

Σε ρυθμούς Champions League κινείται και ο ΠΑΟΚ που υποδέχεται την Σπαρτάκ Μόσχας, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League και ο Ραζβάν Λουτσέσκου που θα έχει στην διάθεση του τον Κάνιας, αλλά όχι και τον Μπίσεσβαρ , στην καθιερωμένη συνέντευξη παρουσιάστηκε βέβαιος πως οι παίκτες του θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό

Τα σημαντικότερα αποσπάσματα από την συνέντευξή του Λουτσέσκου

Για την κατάσταση των Κάνιας-Μπίσεσβαρ: «Ο Κάνιας ήταν εκτός για δύο μέρες, είπα και χθες στην προπόνηση πως ήταν τέλειο αυτό για εκείνον, σαν μικρές διακοπές. Χαίρομαι γιατί γύρισε σε πολύ καλή κατάσταση στις προπονήσεις. Ο Μπίσεσβαρ δεν είναι έτοιμος, γιατί έλειψε σχεδόν τρεις εβδομάδες. Θα είναι πιθανώς έτοιμος για το επόμενο ματς. Ο Ακπόμ από άποψη φυσικής κατάστασης είναι καλά, αλλά θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί τακτικά. Θα είναι μαζί μας στον πάγκο. Όσο για τη θέση του αριστερού μπακ, έχουμε παίκτες και ο καθένας πρέπει να είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή. Πιστεύω πως όποιος κι αν επιλεγεί, θα δώσει τα πάντα. Και δεν μιλάω μόνο για τον Κρέσπο, αλλά γενικότερα». 

Για το προφίλ της Σπαρτάκ: «Είναι ομάδα με συνοχή, πολύ οργανωμένη ειδικά όταν δεν έχει την μπάλα. Δεν αφήνει χώρους στον αντίπαλο, πιέζει και κάποιες φορές οπισθοχωρεί και πιέζει στο δικό της μισό. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε αυτές τις λεπτομέρειες και να μην κάνουμε εύκολα λάθη, γιατί η Σπαρτάκ όταν κερδίζει την μπάλα βγαίνει γρήγορα στις αντεπιθέσεις δημιουργώντας κινδύνους». 

Για το ότι η Σπαρτάκ έχει παίκτες με μεγάλη ποιότητα και υψηλά συμβόλαια: «Δεν σκεφτόμαστε αυτά τα πράγματα. Όταν προετοιμαζόμαστε για ένα ματς, εστιάζουμε σε τακτικά και τεχνικά ζητήματα. Στο ποδόσφαιρο έχει δείξει πολλές φορές πως κάθε αποτέλεσμα είναι πιθανό. Δεν έχει σημασία πόσο κοστίζει μια ομάδα ή ένας παίκτης. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να έχει σωστή νοοτροπία και να δίνει τα πάντα στο γήπεδο, χωρίς να έχει σημασία ποιον έχει απέναντί μας. Εμείς είμαστε μια τέτοια ομάδα». 

Για την εμφατική πρόκριση επί της Βασιλείας: «Είναι δύσκολο να βγω από την εξίσωση και να δω το πράγμα σαν ουδέτερος παρατηρητής. Στο τέλος του παιχνιδιού υπήρχε μια τεράστια χαρά μέσα μου, αλλά και υπήρχε και μια αίσθηση ισορροπίας, γιατί έρχονται κι άλλα παιχνίδια. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο το ματς με τη Σπαρτάκ, αλλά θέλουμε πολύ να προκριθούμε». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top