Δείτε: Ο διάλογος Ομπράντοβιτς-Ιτούδη μετά τη λήξη του τελικού

Έντονη στιγμή μεταξύ των δύο προπονητών

Μετά το τέλος του μεγάλου τελικού της Euroleague,όπου η ΤΣΣΚΑ επικράτησε της Φενέρμπαχτσε στην παράταση, όλα τα βλέμματα στράφηκαν πάνω στους δύο προπονητές, πρώην συνεργάτες, φίλους και κουμπάρους Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Ιτούδη.

Οι δυο τους είχαν έναν θερμό εναγκαλισμό,αλλά παράλληλα και έναν ιδιαίτερα έντονο διάλογο αφού ο «Ζοτς» φαινόταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος τόσο με την ήττα όσο και -πιθανότατα- με την διαιτησία, θεωρώντας ότι η ομάδα του αδικήθηκε.

Ο Σέρβος κόουτς βέβαια συνεχάρη το «μαθητή» του για την κατάκτηση του τροπαίου, ενώ οι δυο τους συνομίλησαν και αργότερα σε σαφώς πιο ήρεμους τόνους.

Ο Δημήτρης Ιτούδης από την πλευρά του , που έγινε ο δεύτερος Έλληνας που κατακτά την Euroleague μετά τον Γιώργο Μπαρτζώκα (ως πρώτος προπονητής),μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον μέντορά του:« Μετά το ματς αγκάλιασα τον Ζέλικο, που είναι ένας φανταστικός προπονητής και άνθρωπος. Του είπα ότι ένα μεγάλο κομμάτι αυτού εδώ είναι δικό του. Είναι μια κακή στιγμή δική του γιατί έχασε. Αλλά δεν θα ήμουν εδώ αν δεν ήταν αυτός. Το λέω από το β��θος της καρδιάς μου».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top