Δεν τίθεται προς το παρόν θέμα Σαμπάολι στην ΑΕΚ

Η ''Ένωση'' τα παίζει όλα για όλα

Δεν τίθεται προς το παρόν θέμα Σαμπάολι στην ΑΕΚ
«Όλα για όλα» τα παίζει η ΑΕΚ στους τελευταίους έξι αγώνες της σεζόν, πέντε για τα play off και τον τελικό κυπέλλου.

Αυτό σημαίνει ότι το κλίμα που διαμορφώνεται μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ οδηγεί σε κατάσταση μόνιμου συναγερμού. Τα έξι ματς που απομένουν μπορεί να μετατρέψουν τη σεζόν από φουλ αποτυχημένη έως φουλ επιτυχημένη ή ενδιάμεσα να υπάρχει θετικό ή αρνητικό πρόσημο.

Αυτή τη στιγμή άπαντες στην ΑΕΚ ασχολούνται με τον τρόπο με τον οποίο θα βγει αυτό το δύσκολο πρόγραμμα, με πολλά προβλήματα που έχουν ανακύψει, αλλά και θα ανακύψουν και στη συνέχεια, όταν δίνεις ματς ανά τρεις μέρες.

Συνεπώς, το αρμόδιο επιτελείο (Μιλοβάνοβιτς, Ντε Μπαρτόλο) κινείται στο θέμα νέου προπονητή και παικτών, όμως στη δεδομένη στιγμή το θέμα αυτό δεν είναι μείζον.

Άλλωστε, κι ο νέος προπονητής το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να γνωρίζει είναι πότε ξεκινά επισήμως η νέα σεζόν, δηλαδή πότε θα παίξει η ΑΕΚ το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της κι αυτό θα είναι αποτέλεσμα της πορείας της στα play off και το κύπελλο.

Συνεπώς διαψεύδονται -προς το παρόν- όλα τα σενάρια που έχουν να κάνουν με πιθανή άφιξη ή προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Χόρχε Σαμπάολι.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top