Σύσκεψη στη Σούπερ Λιγκ για πλέι οφ και... τελικό Κυπέλλου

Στις 14.00 το μεσημέρι της Πέμπτης

Σύσκεψη στη Σούπερ Λιγκ για πλέι οφ και... τελικό Κυπέλλου
Το μείζον θέμα που έχει προκύψει με την άγνωστη προς το παρόν ημερομηνία τέλεσης του τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας και κατά συνέπεια το πρόβλημα που δημιουργεί στα πλέι οφ της Λίγκας, θα αποτελέσει το αντικείμενο της σύσκεψης που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη το μεσημέρι (14:00) στα γραφεία της διοργανώτριας.

Στη σύσκεψη κλήθηκαν να συμμετάσχουν οι εκπρόσωποι των τεσσάρων ομάδων που μετέχουν στα πλέι οφ, όπως και η συνδρομητική τηλεόραση της NOVA, η οποία όμως δεν θα παραβρεθεί αλλά ζήτησε επίσημη ενημέρωση.

Η θέση του συνεταιρισμού (και της NOVA), όπως αυτή έχει ήδη εκφραστεί, είναι η απαρέγκλιτη τήρηση των ημερομηνιών του προγράμματος σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, όμως η διοίκηση κατανοεί πως η τελική απόφαση είναι θέμα της ΕΠΟ και του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή.

Ο προβληματισμός είναι έντονος και τα χρονικά περιθώρια ασφυκτικά, πλέον, ενώ η ημερομηνία της Τρίτης 17 Μαΐου που ανακοίνωσε σήμερα η Ομοσπονδία για τη διεξαγωγή του τελικού προκαλεί επιπλέον πρόβλημα, καθώς επηρεάζει τόσο τη 2η όσο και την 3η αγωνιστική των πλέι οφ, λόγω του 48ωρου.

Διαβάστε επίσης:

Η Super League είπε ''όχι'' στην ΕΠΟ για τον τελικό Κυπέλλου

ΕΠΟ: Στις 17 Μαϊου ο τελικός Κυπέλλου


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top