Για πάντα στη Λέστερ ο Ρανιέρι

Τι αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ

Για πάντα στη Λέστερ ο Ρανιέρι

Η Λέστερ έφθασε στην κορυφή του «Ολύμπου», κατέκτησε τον τίτλο στην Αγγλία, για πρώτη φορά στην ιστορία της, και οι οπαδοί της ακόμη πανηγυρίζουν.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι είναι ο «αρχιτέκτονας» της φετινής ομάδας-έκπληξη και αυτός που την οδήγησε στην κατάκτηση του τίτλου. Ο Ιταλός τεχνικός είχε δηλώσει πως θέλει ν' ανανεώσει το συμβόλαιό του για πολλά ακόμη χρόνια και η διοίκηση της αγγλικής ομάδας σπεύδει να ικανοποιήσει την επιθυμία του.

4688CA2A0A510C658EF2926A810F6508.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες των βρετανικών ΜΜΕ, η διοίκηση εξετάζει να προσφέρει στον Ιταλό κόουτς νέο πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας και να τον κρατήσει για πάντα στην ομάδα! Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για εξαετές ή επταετές συμβόλαιο με κατακόρυφη αύξηση των αποδοχών του.

Ο Ρανιέρι αμείβεται με 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως και με το νέο συμβόλαιο, που θα υπογράψει έως το τέλος της επόμενης εβδομάδας, θα δει τις απολαβές του ν' αγγίζουν το ποσό των 6 εκατομμυρίων το χρόνο.

Υπενθυμίζεται πως φέτος ο Ρανιέρι -πέραν της στάνταρ αμοιβής του- έλαβε περίπου 9 εκατομμύρια ευρώ ως μπόνους, για την κατάκτηση του τροπαίου στην Premier League.

Διαβάστε επίσης:


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top