ΠΑΟΚ: Πρέπει να τελειώνουμε με αυτή την ΕΠΟ

Πήρε θέση για τις εξελίξεις στο θέμα του τελικού Κυπέλλου

ΠΑΟΚ: Πρέ��ει να τελειώνουμε με αυτή την ΕΠΟ
Ως μια ακόμα απόδειξη του πόσο γρήγορα πρέπει να απαλλαχθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο από τη σημερινή διοίκηση της ΕΠΟ θεωρεί ο ΠΑΟΚ τις εξελίξεις στο θέμα του τελικού Κυπέλλου.

Στις τάξεις του «δικεφάλου του Βορρά» δηλώνουν δικαιωμένοι για τη στάση τους και τονίζουν ότι τυχόν ματαίωση του θεσμού θα τους κάνει να πιστεύουν ότι μόνος λόγος που ξανάρχισε ήταν για να τιμωρηθεί η ομάδα τους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

«Είναι προφανές γιατί εξαρχής δεν θέλαμε να νομιμοποιήσουμε τη συγκεκριμένη ΕΠΟ. Δεν είναι μόνο θέμα ηθικής δικαίωσης αλλά κυρίως απόδειξη γιατί πρέπει να τελειώνουμε μ’ αυτούς το συντομότερο.

Κατά τη γνώμη μας αποδεικνύεται και γιατί ο Κοντονής δεν έπρεπε να ξαναρχίσει το Κύπελλο ακόμη και υπό τον "κίνδυνο" του Grexit, ενδεχόμενο που δεν μοιάζει τελικά και τόσο καταστροφικό σε σύγκριση με την παρουσία αυτών των επικίνδυνων στην ΕΠΟ, ακόμη και για ένα μήνα παραπάνω.

Όπως έγιναν τα πράγματα και εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για ματαίωση ή αναβολή του τελικού, φαίνεται ότι ο μόνος λόγος που ξανάρχισε ήταν για να τιμωρηθούμε εμείς με -3.

Σε περίπτωση εκ νέου διακοπής του Κυπέλλου θα διεκδικήσουμε νομικά την ακύρωση της ποινής».

Διαβάστε επίσης:
Είναι ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αναβλήθηκε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top