Κοντονής κατά ΕΠΟ για την απουσία... μαθητών!

Δείτε την αναλυτική ανακοίνωση

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού «θα διεξαχθεί αποκλειστικά και μόνο παρουσία μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, δωρεάν», είχε ανακοινώσει αρχικά το υφυπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Ωστόσο, τελικά, δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, θεωρεί ως μοναδική υπεύθυνη την ΕΠΟ!

Σε ανακοίνωσή που εξέδωσε το υφυπουργείο επισημαίνεται πως πρόκειται για αδυναμία αποκλειστικά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή σειρά δημοσιευμάτων μερίδας του Τύπου, αναφορικά με το καθεστώς της διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού διευκρινίζει ότι στην Υπουργική Απόφαση της 15ης Απριλίου 2016, προβλέπεται με σαφήνεια ότι «ο τελικός θα διεξαχθεί αποκλειστικά και μόνο παρουσία μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, δωρεάν».

Κατόπιν τούτου καθίσταται προφανές και στον πλέον κακόπιστο ότι η απουσία μαθητών από τον τελικό οφείλεται αποκλειστικά στην αδυναμία της ΕΠΟ να οργανώσει έγκαιρα τις σχετικές διαδικασίες».


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top