Πώς πέθανε η Άννα Πολλάτου- ΟΛΟ το πόρισμα στο «φως»

Τι είπε ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννης Μαρακάκης

Πώς πέθανε η Άννα Πολλάτου- ΟΛΟ το πόρισμα στο «φως»
Πέρασαν κιόλας 2 χρόνια από εκείνη τη μαύρη ημέρα που η Άννα Πολλάτου άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο.

Ήταν 17 Μαΐου του 2014, όταν η γνωστή Ολυμπιονίκης έχασε την ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στην Πατρών – Πύργου, τη στιγμή που πήγαινε στην Κυλλήνη για να πάρει το πλοίο για Κεφαλονιά, απ’ όπου καταγόταν.
pollatou2-500-600x600.jpg

Σήμερα, ο δικηγόρος της οικογένειας Πολλάτου, Γιάννης Μαρακάκης έχει στα χέρια του το πόρισμα για τα αίτια του δυστυχήματος που κόστισαν την ζωή στην μόλις 31 ετών Άννα.

Ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας μετά από μακροχρόνια έρευνα έκανε τις ίδιες διαπιστώσεις με τους ανεξάρτητους πραγματογνώμονες της Τροχαίας.

Συγκεκριμένα, στο αυτοκίνητο διαπιστώθηκε «παντελής έλλειψη παθητικής ασφάλειας» και «το οποίο τελικά αποδείχτηκε πως με μία πολύ απλή σύγκρουση, που έγινε με πολύ λίγα χιλιόμετρα, ήτανε μία ωρολογιακή βόμβα που έσκασε στα χέρια της οδηγού».
pollatou1-500-800x600.jpg

«Προκλήθηκε μία σύγκρουση με ένα αγροτικό αυτοκίνητο που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα επίσης με λίγα χιλιόμετρα, με αποτέλεσμα να βρεθεί σε μία σύγκρουση με την πλάτη το όχημα της Άννας. Και ενώ φορούσε ζώνη θα περίμενε κανείς να έχει μια φυσιολογική κατάληξη το αυτοκίνητο με υλικές ζημιές. Τελικώς, αυτό που συνέβη ήταν να ξηλωθεί όλο το ταμπλό και να εισχωρήσει κατά μισό μέτρο μέσα στη καμπίνα», είπε ο κ. Μαρακάκης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και προανήγγειλε ότι η οικογένεια θα αναζητήσει ποινικές και αστικές ευθύνες.

Κλείνοντας πρόσθεσε: «Η οικογένεια μάζεψε τα κομμάτια της. Έριχναν ο ένας στον άλλο πολύ αγάπη και πλέον είναι έτοιμοι να κάνουμε αυτό που πρέπει για την τιμή της και για να ηρεμήσει η ψυχή της».

Διαβάστε επίσης:








Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top