Εστιατόριο σερβίρει σαμπάνια και αστακό κάτω από το νερό!

Υποβρύχιες απολαύσεις

Ένα εστιατόριο τελείως διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει άνοιξε στις Βρυξέλλες.

Το pearl, όπως ονομάζεται είναι πέντε μέτρα κάτω από το νερό. Το ζευγάρι απολαμβάνει το δείπνο του μέσα σε έναν θάλαμο, ενώ το μενού περιλαμβάνει σαμπάνια, αστακό και φουά γκρά.

Ο κάθε θάλαμος χωράει τέσσερα άτομα, ενώ χρέη σερβιτόρου έχουν αναλάβει ειδικά εκπαιδευμένοι δύτες.

Όσο για την τιμή; Στοιχίζει  99 ευρώ ανά άτομο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top