Backstage: Όλο το παρασκήνιο του χωρισμού της Rihanna με τον δισεκατομμυριούχο Σαουδάραβα Hassan Jameel - Λέει ότι τον βαρέθηκε!

Μόδα, ομορφιά και lifestyle - Kάθε Τετάρτη στις 21:30 στο Star Web TV

Κάθε Τετάρτη στις 21:30, η Βίκυ Μανώλη και η Βενέτα Αναγνώστου μας ταξιδεύουν στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου.

Μαζί εμπνεόμαστε τόσο από τα red carpet looks των αγαπημένων μας celebrities όσο και από τα street style outfits των διασημότερων fashion bloggers και influencers.

Styling tips, ιδέες για μακιγιάζ, τα trends τις σεζόν και όλα τα hot news της showbiz συμπληρώνουν το πιο... instyle μισάωρο του διαδικτύου.

Σε αυτή την εκπομπή, έχουμε χρήσιμα styling tips για τις καλοκαιρινές μας βόλτες αλλά και για εντυπωσιακές εμφανίσεις στην παραλία με μοναδικά outfits και τέλεια μαλλιά.

Μαζί, βλέπουμε όλο το παρασκήνιο του χωρισμού της Rihanna με τον δισεκατομμυριούχο Σαουδάραβα Hassan Jameel. Iσχύουν η φήμες που θέλουν την τραγουδίστρια να βαρέθηκε αφόρητα;

Επίσης, πάμε μία βόλτα από το θεαματικό show του οίκου Gucci, το οποίο τράβηξε την προσοχή όσων ασχολούνται με τη μόδα και παίρνουμε μαθήματα μόδας, ομορφιάς και στυλ από τις πιο γνωστές instagramers.

Όλα αυτά θα τα βρείτε εδώ!

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv  και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv

Instagram: starwebtv

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top