Η Μενεγάκη "ψάρεψε" τον Παπακώστα - Τι είπε για τη νέα του σύντροφο;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Έφτασε η ώρα της μαγειρικής και βρέθηκαν δυο τους στην κουζίνα.

Έτσι, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να τα μάθει όλα σχετικά με τα προσωπικά του σεφ της εκπομπής της, Γιώργο Παπακώστα, που τα δημοσιεύμα τον θέλουν να είναι ζευγάρι με την Ιωάννα Μπέλλα.

Αφορμή στάθηκαν τα ταξίδια του τηλεοπτικού σεφ στο Μπαχρέιν, κάνοντας την Ελένη να αρχίσει να ρωτάει..

«Εγώ εκεί πέρα πηγαίνω για δουλειά, δεν ασχολούμαι με γυναίκες» είπε εκεινος με την παρουσιάστρια να ανταπαντά: «Δεν πειράζει, ασχολούνται οι γυναίκες μαζί σου, γιατί είσαι νόστιμο αγόρι. Δεν με κοιτάς στα μάτια και μου βάζεις ιδέες».

«Ρε Ελένη με αυτά που μου λες δεν πρόκειται να βρω γυναίκα ποτέ» συνέχισε εκείνος με την βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης να επιμένει, λέγοντας: «Άμα δε βρεις εσύ γυναίκα ποιος θα βρει; Μας δουλεύει ρε παιδιά; Έλεος! Εσύ για να τα λες αυτά, θα πει ότι σε έχουν πιάσει οι μοναξιές σου. Θες παρέα; Είσαι έτοιμος για σχέση; Κάτι γίνεται μου φαίνεται για να τα λες αυτά. Ειδάλλως δεν θα σε ένοιαζε, βρεις δεν βρεις γυναίκα και τι έγινε».

«Πο Πο ρε φίλε, που έχω μπλέξει. Το κοκκίνισμα είναι από τον ήλιο της Βουλιαγμένης» είπε όταν «στριμώχτηκε» για τα καλά.

«Ξέρεις πόσο εύκολο που είμαι τώρα που σε γνωρίζω. Όταν σε γνωρίζει κανείς δεν καταλαβαίνει τι ρόλο παίζεις, αλλά τώρα πια σου έχω φτιάξει το βιβλίο ακριβώς, ποιος είσαι. Έχω πάθει πλάκα μαζί σου! Με την τρέλα που κουβαλάς και την παιδικότητα που έχεις ακόμα», είπε η Ελένη, κλείνοντας (προσωρινά) την συζήτηση...

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top