Γιάννα Τερζή: Αποκαλύπτει στο Star όλες τις λεπτομέρειες της εμφάνισής της στη σκηνή της Eurovision

Δείτε τι είπε στη "Φωλιά των Κου Κου"

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τη Eurovision και η Γιάννα Τερζή, η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το "Όνειρό μου" αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες για το πώς θα εμφανιστεί στη σκηνή.

«Θα φοράω φόρεμα και γύρω μου στη σκηνή θα συμβαίνουν διάφορα πράγματα» ανέφερε αποκλειστικά η τραγουδίστρια στον Γιάννη Πουλόπουλο και στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και πρόσθεσε: «Η σκηνή θα έχει μπλε, αλλά δεν θέλω να γίνουμε γραφικοί. Ένας στίχος του τραγουδιού λέει “γιατί θέλεις να με αλλάξεις και το μπλε μου να ξεβάψεις». 

Όσο για το styling και το μακιγιάζ της; «Δεν θα φοράω κόκκινο κραγιόν και το πιο πιθανό τα μαλλιά μου να είναι κάτω σγουρά». 

Ο 63ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Eurovision θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην Αltice Arena, στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, με τη νίκη του Σαλβαντόρ Σομπράλ με το τραγούδι "Amar pelos dois". Θα αποτελείται από δύο ημιτελικούς και έναν τελικό, οι οποίοι θα διεξαχθούν στις 8, 10 και 12 Μαΐου, αντίστοιχα. Η Ελλάδα και η Κύπρος θα εμφανιστούν στον Α' ημητελικό. 

Δείτε εδώ ολόκληρη την εκπομπή στη "Φωλιά των Κου Κου"...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top