Το Twitter "πήρε" φωτιά για τον Mark Zuckerberg: Οι κατηγορίες, τα αστεία και οι εξωγήινοι

Δείτε τα tweets που έκαναν οι χρήστες του διαδικτύου για τον ιδρυτή του Facebook

Τα λάθη του παραδέχτηκε χθες και ενώπιον του Κογκρέσου ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Facebook μετά το σκάνδαλο «Cambridge Analytica» που προκάλεσε παγκόσμιο σάλο. Kατά την «απολογία» του, ο ιδρυτής του Facebook ζήτησε προσωπικά και επίσημα συγγνώμη στο Κογκρέσο για τα λάθη στην προστασία των προσωπικών δεδομένων των  χρηστών του ιστοτόπου κοινωνικής δικτύωσης και για την πολιτική χειραγώγηση.

*φωτο AP

 

Όπως ήταν αναμενόμενο το Twitter πήρε φωτιά από σχόλια καθώς τα όσα είπε ο Mark Zuckerberg τα παρακολούθησε όλος ο κόσμος! Άλλοι χρήστες σχολίασαν το άγχος του, άλλοι το ντύσιμό του και άλλοι έκαναν αστείες αναρτήσεις παρομοιάζοντάς τον με εξωγήινο! Πολλοί ήταν αυτοί που τον κατέκριναν και άλλοι που θεωρούν πως όποιος έχει Facebook ξέρει οως εκθέτει την προσωπική του ζωή εξ'αρχής.

 Στα top hashtags εξάλλου είναι εδώ και πολλές ώρες τα εξής:  #Zuckerberg, #Zuckerbergtestimony, #DeleteFacebook, #DeleteFacebookNow, #DeleteYourFacebookAccount!

 

Τα βασικά σημεία της κατάθεση του Mark

 

  1. Κατέθετε πάνω από 5 ώρες. Αυτή ήταν η πρώτη κατάθεση στο κογκρέσο. Θα ακολουθήσει και δεύτερη.
  2. Ζητεί συγγνώμη. Το καλύτερο είναι όταν ξεκίνησε την κατάθεση που τον ρωτούν εάν μπορεί να πει σε ποιο ξενοδοχείο έμενε το προηγούμενο βράδυ και εάν μπορεί να αποκαλύψει τα ονόματα αυτών που του έστελναν μηνύματα. Κόμπιασε λίγο, χαμογέλασε και είπε “όχι”. Και του απάντησαν. “Αυτό είναι το θέμα”. Θέλοντας να θίξουν με αυτό τον τρόπο ότι δεν υπάρχει η ιδιωτικότητα στο Facebook αφού παραβιάστηκαν τα προσωπικά δεδομένα περισσότερων από 80. Εκ ανθρώπων.
  3. Ενδιαφέροντα στοιχεία: Κάθεται σε μαξιλάρι για να φαίνεται ψηλός, φορά κοστούμι—εντελώς διαφορετική εμφάνιση από την κανονική του με τα μπλουζάκι και τα τζιν
  4. Αμήχανος , αλλά στακάτος

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

*φωτο AP

 

 

Δείτε τα tweets που συγκέντρωσε για εσάς το star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top