Η Μαντώ Γαστεράτου το μεσημέρι της Κυριακής πήγε καλεσμένη στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη, «Ooh la la!» και μίλησε για όλα.

Η όμορφη παρουσιάστρια διέκοψε τη συνεργασία της με το Πρωινό του ΑΝΤ1 για να συμμετάσχει στο Nomads. Βγαίνοντας από το παιχνίδι, όμως, δεν επέστρεψε σε κάποιο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

«Με το που γύρισα από το Nomads συζήτησα με τα άτομα του καναλιού αν θα μπορούσα να αξιοποιηθώ σε κάποιο άλλο πρότζεκτ. Είχαμε κάνει μια συζήτηση, η οποία δεν υλοποιήθηκε. Ήταν για ένα καινούριο πρότζεκτ που θα ξεκινήσει τώρα στον ΑΝΤ1 γι’ αυτό που θα παρουσιάσει ο Χάρης Χριστόπουλος. Θα το παρουσίαζα εγώ. Αν σου έλεγα ότι δεν στενοχωρήθηκα θα σου έλεγα ψέματα, δεν είναι ότι με πήρε και από κάτω. Δεν έχω συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 αυτή τη στιγμή», εξομολογήθηκε η Μαντώ.

Στην συνέχεια η Σάσα την ρώτησε για τον επικείμενο γάμο της αλλά και για τον αγαπημένο της. Η ίδια εξομολογήθηκε ότι:

«Τον Σεπτέμβριο παντρεύομαι στον Άγιο Νικόλαο στην Ανάβυσσο. Δεν λέω ημερομηνία! Μου έκανε την πρόταση γάμου στο ταξίδι που είχαμε πάει το καλοκαίρι και τολμώ να πω ότι η πραγματικότητα ξεπέρασε κατά πολύ τα όνειρά μου. Κάθε μέρα μαζί του είναι μοναδική, είναι σαν όνειρο. Είναι σπουδαίος άνθρωπος».

Tags: