Ένταση επικράτησε στο χθεσινό Dancing With The Stars, ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με αφορμή την κριτική που δέχθηκε η δημοσιογράφος.

«Είμαι στεναχωρημένη με τα σχόλια. Περίμενα να ακούσω κάτι θετικό για να εμψυχωθώ», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, στον Σάββα Πούμπουρα λίγο πριν ακούσει τη βαθμολογία της και αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Γιώργο Λιάγκα.

«Διαισθάνομαι ότι σήμερα υπάρχει ένας ηλεκτρισμός με την κριτική επιτροπή. Το να είναι κάποιος αυστηρός δεν είναι κατά ανάγκη κακό. Κακό είναι να είναι κάποιος εμπαθής. Αν για κάποιον έχουμε πει και καλά και κακά δεν είναι εμπάθεια», είπε και απευθυνόμενος στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη συνέχισε:

«Ευρυδίκη μου τις πρώτες φορές πάρε να δεις τι βαθμό σου είχα βάλει και σου είπα ότι ήσουν εξαιρετική. Ε, σήμερα δε μου άρεσες. Τι να κάνω; Να σου βάλω καλό βαθμό παρότι δεν μου άρεσες; Με το ζόρι πρέπει να μας αρέσετε κάθε φορά; Το πιο εύκολο για εμάς είναι να κάνουμε δημόσιες σχέσεις σε όλη τη ζωή μας και να βάζουμε σε όλους εννέα και δέκα! Δεν είναι όμως αυτό ισότιμο».

Tags: