Full της... Άση στο STAR: Και με δική της εκπομπή η αστρολόγος - Τι δήλωσε στο star.gr

Τη συναντήσαμε στα παρασκήνια της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου»

Full της Άση στο STAR: Και με δική της εκπομπή η Μπήλιου

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης λένε καθημερινά την πρώτη καλημέρα στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συχνότητα του Star.

«Στη φωλιά των Κου Κου», όμως, δεν είναι μόνοι τους: εκτός από τους συνεργάτες τους στο πάνελ της εκπομπής, στην κουζίνα και τις λοιπές στήλες του προγράμματός τους, το τηλεοπτικό ζευγάρι κρύβει και… Άση (Μπήλιου) στο μανίκι.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής είχε κάνει ειδική μνεία και είχε εκφράσει πόσο χαρούμενη είναι που η αγαπημένη αστρολόγος είναι κομμάτι της εκπομπής τους.

Χαρούμενοι είμαστε κι εμείς για την τηλεοπτική – καθημερινή – της επιστροφή και σπεύσαμε να τη συναντήσουμε στα παρασκήνια για να μας τα πει όλα για αυτή την «Κου Κου» παρουσία της!

«Η τηλεόραση γενικά είναι κουκου, οπότε νομίζω ότι είναι ο κατάλληλος τίτλος! Είναι ωραία, πολύ ωραία! Είχα καιρό να είμαι σε μια καθημερινή εκπομπή. Πέρυσι δεν ήμουν πουθενά και τα προηγούμενα χρόνια είχα λιγοστέψει τις εμφανίσεις μου. Αυτή η καθημερινή επαφή με τον κόσμο είναι κάτι που μου το ζητάγανε και μου άρεσε και εμένα».

Ωστόσο, δεν είναι η μόνη επιστροφή της αγαπημένης αστρολόγου. Η Άση, μετά από χρόνια, έκανε comeback και στην πρωινή ζώνη (υπενθυμίζουμε ότι τα τελευταία χρόνια τηλεοπτικής της παρουσίας την απολαμβάναμε στη μεσημεριανή ζώνη στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη).

«Ήταν πολλά χρόνια που ήμουν μεσημέρι. Αυτό ήταν το δύσκολο, η προσαρμογή στα νέα ωράρια. Ειδικά για έναν τύπο σαν εμένα που είναι… κουκουβάγια, κάθομαι δηλαδή και δουλεύω το βράδυ, τώρα ξαφνικά να ξυπνάει 5:30 και 6:00 το πρωί ήταν στην αρχή λίγο ζόρι. Προσπαθώ ακόμα να προσαρμοστώ! Θα το καταφέρω όμως, δεν πειράζει! Οι αλλαγές για τους ανθρώπους είναι!», δήλωσε στο star.gr.

Δεν είναι λίγες οι φορές που είχαμε ακούσει να λέει ότι κάνει ταξίδια προκειμένου να παρακολουθήσει σεμινάρια και να «ρουφήξει» έξτρα γνώση πάνω στο αντικείμενό της. Αλήθεια, είναι αέναη η εκμάθηση; «Προς το παρόν τουλάχιστον δεν υπάρχει κάτι. Αλλά η αστρολογία είναι ανεξάντλητη, πάντα έχεις να μάθεις πράγματα. Οπότε σαφώς και θα ξαναπάω, είναι κάτι που τελειώνει και λες ‘τωρα το έχω’. Δεν το έχεις ποτέ! Μέχρι τελευταία στιγμή μπορείς να μαθαίνεις καινούργια πράγματα, να μαθαίνεις από συναδέλφους, από έρευνες που γίνονται και γενικότερα είναι κάτι το οποίο μπορείς να ενισχύσεις τις γνώσεις σου συνεχώς».

Προτού «καταλήξει» σε μια συνεργασία, ελέγχει τον αστρολογικό χάρτη της… εκπομπής; «Ναι το κοιτάω, άλλωστε διαφέρει πάντα το ζώδιο εκείνου που παρουσιάζει την εκπομπή! Έχει να κάνει και με το αν η μέρα έναρξης είναι μια καλή μέρα για το συγκεκριμένο παρουσιαστή! Βέβαια, δεν το ελέγχεις πάντα ή μπορείς να διαλέξεις μέρα. Αλλά προσπαθείς να δεις και να βγάλεις ό,τι καλύτερο μπορείς!».

Δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε και στο να της ζητούσε μια πολύ γενική πρόβλεψη για τα όσα έρχονται – σε κάθε επίπεδο, για τη χώρα, για εμάς, για όλα. «Θα υπάρχει μια ανάσα, μετά πάλι θα υπάρχει μια πτώση προς το καλοκαίρι του 2018. Δεν μπορώ να μιλήσω γενικά κι αόριστα. Γιατί σε άλλες περιόδους είναι πιο βατά τα πράγματα, θα υπάρχει και μια περίοδος πιο ζόρικη του χρόνου το καλοκαίρι. Αλλά μέχρι τότε θα τα ξαναπούμε!».

Και μιας και μας μίλησε σε μέρα νέας σελήνης, που όπως είχε επισημάνει στον τηλεοπτικό αέρα ευνοούσε τα νέα ξεκινήματα, η Άση μας ανακοίνωσε αυτό που όλοι (ή έστω όλες για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι και ακριβείς) περιμέναμε: είναι επίσημο, θα τη δούμε και με δική της εκπομπή!

«Θα ξεκινήσει το πιθανότερο προς το τέλος Νοέμβρη, κάπου εκεί το υπολογίζουμε. Ακόμα δεν ξέρω τίποτα παραπάνω, είμαστε στο στάδιο του να στήσουμε το σκηνικό μας, να δούμε τι θα γίνει ακριβώς. Έχουμε δουλειά μπροστά μας!».

Περιμένουμε λοιπόν - σε αναμμένα κάρβουνα! Ας μην το κρύψουμε!

 

της Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top