Ελένη Μενεγάκη: Αναπόλησε τις εγκυμοσύνες της και τον «πολύ καλό» Γιάννη Λάτσιο και είπε «48 χρονών είμαι και πιο όμορφη από ποτέ»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ροδάνι... το στόμα της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Τετάρτης.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων έκανε αναφορά στις πρώτες εγκυμοσύνες της, τότε που ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Γιάννη Λάτσιο, τον οποίο χαρακτήρισε «πολύ καλό», αλλά και την ηλικία της, την εμφάνισή της και την ευτυχία που ζει.

«Όταν γεννούσα τα παιδιά με τον Γιάννη, επειδή κι αυτός ήταν πολύ καλός στο κομμάτι της εγκυμοσύνης -τον καλό σύντροφο τον βλέπετε εκεί, αν παχύνει καλός είναι, αν δεν παχύνει κοιτάζει την πάρτη του δεν σας βλέπει καθόλου. Κοκκαλιάρη τον γνώρισα, κοκκαλιάρης ήταν! Μετά… Ήμουν κι εγώ καλή μαγείρισσα. Του Γιάννη του άρεσαν τα γλυκά, εμένα όχι. Του έλεγα κάποια στιγμή (σ.σ. του διαιτολόγου) θέλω να μου βάλεις μια μπυρίτσα. Ο Γιάννης ήθελε άλλα πράγματα», είπε η παρουσιάστρια.

Και συνέχισε: «Πολλά θυμήθηκα σήμερα και πάρα πολλά είπα και όχι τίποτα άλλο, θα νομίζεται ότι είμαι πάρα πολύ πιο μεγάλη από την πάρα πολύ μεγάλη ηλικία που ούτως ή άλλως έχω. Εγώ αγάπη μου δεν κάνω πλάκα. Όταν με έβαλαν να πω τα λόγια της διαφήμισης, αυτό που είπα ήταν αυτά που πιστεύω. Όταν είπα ότι εγώ σήμερα αισθάνομαι πιο ωραία από ποτέ, το εννοώ. Εγώ έτσι αισθάνομαι. 48 χρονών είμαι αλλά… Έχω φτιάξει τη ζωή μου όπως θέλω; Έχω δίπλα μου αυτά που χρειάζεται να έχω για να έχω γερά πατήματα; Ρουφάω ευτυχία από το σπίτι μου; Κάνω μια δουλειά που μου αρέσει; Το γλεντάω; Είμαι πιο όμορφη από ποτέ γιατί μου αξίζει»!

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top