Γιώργος Αγγελόπουλος: Αποκαλύπτει πόσες σχέσεις έχει κάνει - Οι μπηχτές για τις «αρπαχτές» μετά το Survivor!

«Το έπαθλο του Survivor είναι η αγάπη που εισπράττω όχι τα 100.000 ευρώ»

Αγγελόπουλος: Αποκαλύπτει πόσες σχέσεις έχει κάνει

«Το έπαθλο του Survivor είναι η αγάπη που εισπράττω όχι τα 100.000 ευρώ» δηλώνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην πρώτη του συνέντευξη σε έντυπο μετά τη νίκη του στο δημοφιλές ριάλιτι.

Όπως τονίζει, το Survivor ήταν για εκείνο «μια ζαριά» αλλά και «κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι, ήταν ένα πολύ καλό ψυχολογικό και σωματικό τεστ».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος σημειώνει πως μετά το παιχνίδι διατηρεί φιλική σχέση με τον Γιάννη Σπαλιάρα, τον Μπο, τον Γιώργο Χρανιώτη και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ενώ για την αποθέωση που γνώρισε φτάνοντας στη Σκιάθο λέει πως «δεν έχει ξαναγίνει αυτό» και πως αυτό που έζησε «δεν περιγράφεται».

Απαντώντας στο αν τον ενόχλησε που πολλοί τον αποκαλούσαν υποτιμητικά «βενζινά», λέει: «Εγώ δεν ντρέπομαι για κανένα επάγγελμα που έχω κάνει. Εκτός από βενζινάς, να τους πω ότι ήμουν και μπογιατζής, μαρμαράς, φούρναρης, ποδοσφαιριστής και υδραυλικός. Μέχρι και σε καφετέρια και σινεμά έχω δουλέψει».

Όσο οι πρώην συμπαίκτες του εμφανίζονται, με το αζημίωτο, σε camps και κάθε λογής εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα, ο νικητής του ριάλιτι παραμένει στη Σκιάθο με την οικογένεια του και τους δικούς του ανθρώπους, λέγοντας ότι δεν του αρέσουν οι «αρπαχτές»: «Εγώ έχω το δικό μου σκεπτικό, τη δική μου κρίση για τα πράγματα. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να κρίνω τι κάνουν οι πρώην συμπαίκτες μου. Θα σου πω όμως ότι δεν μπήκα στο Survivor μόνο για τα 100.000 ευρώ ή επειδή αντιμετώπιζα κάποιο οικονομικό πρόβλημα, όπως είχε ακουστεί. Ούτε πήγα στο παιχνίδι επειδή δεν υπήρχε ζωή για μένα έξω. Επίσης, ποτέ δεν θα εξαφανιζόμουν από την οικογένεια μου, για πέντε μήνες, για τα λεφτά. Αυτό που σκέφτηκα ήταν ότι μέσα από αυτό θα μπορούσε να ανοίξουν πόρτες που θα με βοηθούσαν στα επαγγελματικά μου. Είχα ένα ένστικτο ότι ήταν η στιγμή μου. Ναι, συμμετείχα και για τα 100.000 ευρώ. Ήταν ένας από τους λόγους. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν το έκανα μόνο για τα χρήματα. Οπότε και μετά το Survivor δεν θα έκανα ποτέ κάτι μόνο για τα χρήματα, κάτι που δεν με εκφράζει. Είναι αντίθετες στο σκεπτικό μου οι αρπαχτές».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος υπογραμμίζει ότι η σχέση με τη μητέρα του είναι πολύ δυνατή και πως μετά το εγγονάκι από τον αδερφό του, τον ρωτάει πότε θα της κάνει και αυτός ένα!

Όπως τονίζει, έχει κάνει τρεις σημαντικές σχέσεις στη ζωή του και αποζητά την αγάπη: «Θα ήθελα να νιώσω πράγματα. Έχω υπάρξει σε σχέση με τρεις πολύ σπουδαίες γυναίκες στη ζωή μου. Ήταν τρεις σημαντικές σχέσεις στις οποίες αισθάνθηκα την αγάπη. Αυτήν αποζητώ. Είναι σημαντικό, ο άνθρωπος με τον οποίο είσαι μαζί, να σε κάνει καλύτερο και να σε βοηθάει να μαθαίνεις από τα λάθη σου».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top