ΕΚΡΑΞΑΝ την Λάουρα Νάργες στο «Πρωινό»: Γιατί την χαρακτήρισαν «ΑΧΑΡΙΣΤΗ»;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Στα εγκαίνια καταστήματος έδωσαν το «παρών» παίκτες από το Survivor, ανάμεσα στους οποίους ήταν και η Λάουρα Νάργες.

Ωστόσο, αν και όλοι οι παίκτες μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες, η πρώην «Διάσημη» αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις, όπως αποκάλυψε η Σάσα Σταμάτη.

«Εντάξει φυσικά πληρώθηκαν για να πάνε δεν πήγαν επειδή δεν είχαν τι να κάνουν! όμως η Λάουρα είπε στους δημοσιογράφους ότι δεν θέλει να μιλήσει σε κανέναν... κάνοντας πολύ κακή εντύπωση», είπε η δημοσιογράφος της εκπομπής.

Και στη συνέχεια τοποθετήθηκε επί του θέματος και ο Κώστας Τσουρός, λέγοντας: «Η Λάουρα Νάργες έγινε  γνωστή από το Survivor. Tώρα είναι αχαριστία από την πλευρά της να γυρνάει την πλάτη στους ρεπόρτερ που την στήριξαν. Ενώ την πήραν σαν λύση ανάγκης στον ΣΚΑΙ γιατί οι «μεγάλοι» επώνυμοι είχαν αρνηθεί να συμμετάσχουν στο παιχνίδι, και πήρε τους λιγότερα γνωστούς και τώρα ο κόσμος τους θαυμάζει και θέλει να είναι μαζί τους κι εκείνη γυρνάει την πλάτη…Συγγνώμη, η Λάουρα Νάργες είναι, ας ηρεμήσει!».

Και η Σάσα συνέχισε: «Είναι πολύ άσχημο και για το μαγαζί που την πλήρωσε να το κάνει αυτό…όχι ότι θα μας έλεγε και κάτι σημαντικό». Από την πλευρά της, η Φαίη Σκορδά προσπαθούσε να την δικαιολογήσει και να εξηγήσει κάπως τη συμπεριφορά της…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top