Η απιστία ήταν το θέμα συζήτησης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και η συνεργάτιδά της, Φωτεινή Πετρόγιαννη, έκανε αποκαλύψεις για την «προβληματική» πρώτη της σχέση.

 «Η πρώτη μου σχέση ήταν πολύ προβληματική. Είχε απιστήσει πάρα πολλές φορές. Στην αρχή υποπτευόμουν, μετά επιβεβαιώθηκα για όλες. Είχαμε 5 χρόνια διαφορά. Ήμουν 18 και ήταν 23. Είχαμε 3 χρόνια σχέση. Είχα δείγματα ότι κάτι δεν πάει καλά. Πάντα είχα δείγματα για κάποιες γυναίκες. Τα είχα λίγο ψάξει, δεν ήμουν σίγουρη. Έλεγα και τότε πιτσιρίκα, ότι μια σχέση δεν την διαλύεις με υπόνοιες. Μου έμπαιναν ιδέες γιατί μπορεί να διάβαζα ένα μηνυματάκι που κάτι δεν μου πήγαινε καλά. Κάποιες αφορμές που μπορεί να μην σημαίνουν και τίποτα. Δεν το έχω ξεχάσει. Ακόμα μου δημιουργεί στις σχέσεις αυτό που φοβάμαι ότι ο άλλος θα κάνει κάτι κακό σε εμένα. Στο δεύτερο χρόνο, μια από αυτές τις απιστίες μου την εκμυστηρεύτηκε και τον συγχώρεσα, όμως από εκείνο το σημείο η σχέση άλλαξε 100%. Εγώ σαν Φωτεινή, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι αν γύριζα το χρόνο 15 χρόνια πίσω που έγιναν όλα αυτά, θα προτιμούσα να μην ξέρω γιατί με διαμόρφωσε σαν άνθρωπο στις σχέσεις μου και μου έχει κάνει κακό» ανέφερε συγκεκριμένα η δημοσιογράφος.

Από την πλευρά της η Ελένη ανέφερε:  «Παιδιά με αναστατώνετε… Έχω φύγει από αυτή τη φάση ζωής εντελώς. Μόνο να την παρακολουθήσω μπορώ. Δεν μπορώ να ξανακάνω τέτοιες σκέψεις, ούτε να ξανανιώσω τι μπορώ να σκεφτώ τι θα έκανα ή θα ένιωθα, είμαι σε τελείως άλλη φάση της ζωής μου».

Μάλιστα, συμβούλευσε και τις γυναίκες πώς να αντιμετωπίσουν ένα τέτοιο πρόβλημα στη ζωή τους. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Tags: