Παρουσίασε τη χορογραφία που είχε ετοιμάσει στην κριτική επιτροπή του So you think you can dance και στη συνέχεια περίμενε να ακούσει τα σχόλια των κριτών.

Αλλά φαίνεται ότι ο 22χρονος Γιώργος Βασιλείου δεν ήταν έτοιμος για να ακούσει την κριτική του Πάνου Μεταξόπουλου.

Όταν ο χορογράφος προσπάθησε να του εξηγήσει τα σημεία που εντόπισε προς διόρθωση, ο διαγωνιζόμενος δεν έδειξε να είναι και τόσο δεκτικός.

«Το επάνω μέρος του σώματος σου το κινείς πολύ ωραιότερα από ότι το κάτω» είπε ο Πάνος Μεταξόπουλος και πριν καλά - καλά ολοκληρώσει την άποψη του, άκουσε την απάντηση: «Κάνετε λάθος. Έχω πάρει πολλές συμβουλές, διορθώσεις για το επάνω μέρος του σώματος μου και πολύ λιγότερο για το κάτω».

Ωστόσο, όταν άκουσε και τα υπόλοιπα σχόλια από τα άλλα μέλη της επιτροπής απολογήθηκε για την προηγούμενη αντίδρασή του.

«Να πω κάτι πάνω σε αυτό, αν πείραξε τον κ. Μεταξόπουλο, που έτσι νιώθω. Θέλω να σας πω ότι ίσως ήμουν και λίγο πιο παρορμητικός, άμα σας ενόχλησε πάντως με συγχωρείτε», είπε και εκείνος του απάντησε: «Είσαι 22 χρονών. Είμαι πολύ μεγαλύτερος σου. Έχω υπάρξει στη θέση σου. Έχω υπάρξει κι εγώ σε δύσκολες καταστάσεις στη ζωή μου, όπως όλος ο κόσμος. Μια λέξη είναι το λιγότερο που θα με έκανε να σε κόψω από την επόμενη φάση αν πραγματικά το αξίζεις. Εδώ δεν διαγωνιζόμαστε για το χαρακτήρα μας. Αν πραγματικά το αξίζεις. Για το χορό σου είσαι εδώ και αυτό είναι το στοιχείο για το οποίο ήρθαμε να μιλήσουμε. Δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που μου μίλησες, είμαι ειλικρινέστατος, αλλά μου άρεσε πολύ ο τρόπος που χόρεψες. Από εμένα έχεις ένα μεγάλο ναι, γιατί είχες μια κακή στιγμή και έγινε αυτό που έγινε, το κλείνουμε».

Tags: