Μπορεί το κοινό να έχει δείξει ότι δεν τα πάει καλά με τις κλίκες του Survivor, αλλά αυτό είναι κάτι που εκείνοι δεν το ξέρουν.

Και επιμένουν σε αυτές! Τρανό παράδειγμα η ομάδα που έχει δημιουργηθεί μέσα στην ομάδα των «Διασήμων» και αποτελείται (πλέον) από τους Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Λάουρα Νάργες και Κώστα Κοκκινάκη.

Είναι πολλές οι στιγμές που ο φακός έχει καταγράψει την τριάδα να κάνει πιο στενή παρέα από ότι κάνουν με τον Μπο και τον Γιώργο Χρανιώτη, αλλά αυτό που δεν ξέραμε μέχρι στιγμής είναι ότι έχουν δώσει όνομα στο παρεάκι τους. Την αποκάλυψη την έκανε ο Γιάννης Σπαλιάρας μιλώντας στην κάμερα που είπε μεταξύ άλλων ότι αν εκείνος είχε δει κάποιους από τους παίκτες της ομάδας να πιάνονται χεράκι – χεράκι και να αυτοαπακαλούνται «διαμαντάκια» θα είχε ενοχληθεί. Μάλιστα, το "παρεάκι" έχει εντοπίσει και σχολιάσει και ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Να σημειώσουμε ότι είναι πολλοστή φορά που καταλαβαίνουμε σκηνικά που έχουν συμβεί μέσα από τους μονολόγους των παικτών και που το σχετικό απόσπασμα δεν έχει προβληθεί «κανονικά» κατά τη διάρκεια του επεισοδίου!

Tags: