ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ περιγραφή της Παπαδοπούλου: ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑ όταν άκουσα για το τροχαίο γιατί το συνδύασα με το όνειρο για την Κολιδά

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Όταν ενημερώθηκε για το τροχαίο των Μαχητών στο Survivor, στο οποίο τραυματίστηκαν και χρειάστηκε να νοσηλευτούν η Ειρήνη Κολιδά και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, είχε σοκαριστεί και την ώρα που είχε γίνει η ανακοίνωση στο Συμβούλιο του νησιού από τον Σάκη Τανιμανίδη, η Ειρήνη Παπαδοπούλου είχε πει ότι είχε δει όνειρο με την Ειρήνη Κολιδά.

«Έχω σοκαριστεί πάρα πολύ. Είχα δει την Ειρήνη στον ύπνο μου και είχα τρακάρει και πριν μπω και ξέρω πως είναι το σοκ. Θέλω να πω ότι δεν θα περιγράψω το όνειρο, αλλά είδα ότι η Παναγίτσα προστάτεψε την Ειρήνη, απ’ όσα ακούω από την περιγραφή τώρα. Σίγουρα κάτι μας φυλάει από πάνω», είχε πει τότε και δεν είχε προχωρήσει σε κάποια περαιτέρω αποκάλυψη.

Ωστόσο, το μεσημέρι της Τετάρτης, καλεσμένη στην εκπομπή Survivor Πανόραμα, η τραγουδίστρια και πρώην «Διάσημη» του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε με κάθε λεπτομέρεια σε όσα είχε δει στον ύπνο της.

«Με μία φίλη μου, την Μαρία, την οποία εγώ ερμηνεύω ως την Παναγία, πηγαίναμε σε ένα σπίτι. Όταν μπήκαμε, είδαμε την Ειρήνη Κολιδά και την παίρνει η φίλη μου η Μαρία και την κλειδώνει έξω στην βεράντα. Άρα, εκτός του σπιτιού της, εκτός του παιχνιδιού, δεν μπορώ να καταλάβω… Εγώ έμεινα στο σπίτι και περιπλανιόμουν και είδα έναν μεγάλο σε ηλικία κύριο να διαβάζει προσευχές. Και του λέω “αχ, διαβάζετε;” και μου λέει “εννοείται! Εσύ είσαι σαν την μικρή μας, μη φοβάσαι, έχεις προστασία από πάνω”. Και συνέχισα να γυρνάω στο σπίτι και είδα ότι υπήρχαν δύο δωμάτια και στο μεσαίο ήταν μια κοπέλα που είχε εκνευριστεί με ένα τασάκι, σαν κάποιος να είχε καπνίσει και είχε εκνευριστεί, κάτι που εγώ ερμηνεύω ως στεναχώρια», είπε.

Και πρόσθεσε: «Προσπαθούσα καιρό να ερμηνεύσω αυτό το όνειρο. Μάλιστα είχα δει και τον αριθμό 14 και μετά έμαθα ότι στις 14 του μηνός έφυγε! Όταν στο συμβούλιο μας είπε ο Σάκης για το συμβάν, εγώ σοκαρίστηκα γιατί το συνδύασα με το όνειρο. Όταν μίλησα με την Ειρήνη ερμήνευσα και κάτι ακόμα: μου είπε ότι ο πατέρας της έχει συγχωρεθεί και, άρα, αυτός φύλαγε το σπίτι της».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top