ΑΥΤΟΣ είναι ο πιο δυνατός «Διάσημος» και ΑΥΤΟΣ ο... ανίκητος «Μαχητής» - ΔΕΙΤΕ τα στατιστικά των παικτών του Survivor

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Λίγο πολλοί όλοι έχουν μια εικόνα για το αγωνιστικό επίπεδο των παικτών του Survivor, αλλά αυτό καταγράφεται πιο αναλυτικά και στα στατιστικά των δύο ομάδων!

Όπως προβλήθηκε στην εκπομπή Survivor Panorama, οι μετρήσεις από τα τελευταία τρία αγωνίσματα είναι ενδεικτικά του επιπέδου των συμμετεχόντων στο ριάλιτι επιβίωσης σχετικά με τις ήττες και τις νίκες που χαρίζουν στην εκάστοτε ομάδα!

Μάλιστα, η Ελεονώρα Μελέτη δεν αρκέστηκε μόνο στο να παρουσιάσει σε κάρτες όλα τα δεδομένα που δείχνουν τους δυνατούς και τους αδύναμους κρίκους των ομάδων, που πλέον θα γίνουν ένα, αλλά έκανε και τα δικά της σχόλια!

«Οι «Μαχητές» λοιπόν έχουν 30 νίκες, οι «Διάσημοι» 18, αυτά τα στοιχεία αφορούν τα 3 τελευταία επεισόδια. Πρώτος λοιπόν ο Γιώργος Αγγελόπουλος με δύο νίκες και 7 ήττες, ο Γιώργος Χρανιώτης με 3 νίκες και 5 ήττες, η Λάουρα Νάργες με 1 νίκη και 4 ήττες…». Στη συνέχεια σχολίασε ότι οι «Μαχητές» κάνουν μια πιο δυναμική εμφάνιση και συμπλήρωσε: «Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει 5 νίκες και 4 ήττες, ο Μπο 4 νίκες και 3 ήττες και ο Γιάννης Κοκκινάκης έχει 3 νίκες και 4 ήττες…», είπε αρχικά.

Όσον για τους «Μαχητές»; «Ο Μάριος Ιωαννίδης 7 νίκες και 2 ήττες, ο Κωνσταντίνος Βασάλος 6 νίκες και 4 ήττες, ο Γιάννης Σπαλιάρας με 3 νίκες και 0 ήττες, ο Ορέστης Τσάνγκ έχει 4 νίκες και 4 ήττες, ο Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος με 2 νίκες και 2 ήττες, η Σάρα Εσκενάζυ με 5 νίκες και 3 ήττες και τέλος η Ελισάβετ Αινατζόγλου με 3 νίκες και 3 ήττες», πρόσθεσε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top