Η Μενεγάκη σχολιάζει το Survivor και τις νέες κλίκες μετά την ένωση: «Ξεχνάνε ότι ο κόσμος ψηφίζει…»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Έχει γίνει μόνιμη στήλη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη σε καθημερινή (σχεδόν) βάση. Έτσι και το μεσημέρι της Δευτέρας η παρουσιάστρια σχολίασε τα όσα έγιναν στο Survivor και προβλήθηκαν το βράδυ της Κυριακής.

Φυσικά, επικεντρώθηκαν στην ένωση των δύο ομάδων. «Οι «Διάσημoι» έχασαν πάλι και ο Μπο νιώθει σαν να ψήφισε τον αδερφό του. Λέει ότι είναι σαν να ψήφισε εκείνον. Δεν το πίστευε ότι θα φύγει εκείνος» είπε αρχικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας, με την Ελένη να απαντάει: «Από τη στιγμή που έφυγε ο Χανταμπάκης, για ποιο λόγο πίστευε ότι δεν θα φύγει ο Χούτος; Το είδες ότι έφυγε ο Χανταμπάκης, γιατί ψηφίζεις τον Χούτο; Αν ήθελε να φύγει ο ίδιος, μπορούσε να το κάνει, δεν είναι δικαιολογία αυτό που είπε».

Όσον αφορά στην ένωση των δύο ομάδων, η Ελένη είπε: «Εγώ δεν καταλαβαίνω πού είναι η ένωση. Για ποια ένωση μιλάμε; Εγώ δεν μπορώ να το πιάσω! Και τι έγινε που οι Μαχητές θα μπορούν να μιλούν με τους Διάσημους;» και οι συνεργάτες της έδειξαν τα πλάνα της κουβέντας μισθοφόρου - Βαλαβάνη, προσθέτοντας η Φωτεινή Πετρογιάννη: «Αυτό θα γίνει στην παραλία, ο ένας θα μιλάει με τον άλλο, και η στρατηγική θα κυριαρχήσει. Ευρυδίκη με Κώστα θα συμμαχήσουν ενάντια στον Αγγελόπουλο, και θα τον βάλουν στόχο!».

Και τότε η Ελένη έκανε ένα σχόλιο όλο νόημα: «Ξεχνάνε όμως ότι ο κόσμος ψηφίζει, και όποιος το ξεχνάει, την πατάει!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top