Τρυφίδου για την κλίκα του Survivor:’’Θέλουν να διώξουν την Ειρήνη και τον Ντάνο για να...’’

Οι αποκαλύψεις στο ’’Πρω1νό’’

Τα όσα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης  στο Survivor, σχολίασαν η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της. Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε εκνευρισμένη  για το σκετς του Στέλιου Χανταμπάκη με το σουτιέν.

Ειδικότερα, ανέφερε: «Ήταν απαξιωτικός! Το μόνο που έβλεπα στα social media ήταν σχόλια για το σουτιέν. Την έχουν απομονώσει την Παπαδοπούλου», ανέφερε, και ο Κώστας Τσουρός επικρότησε, εξηγώντας ακριβώς το σκηνικό που διαδραματίστηκε χτες στο παιχνίδι.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, η Φαίη Σκορδά ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ντράπηκα! Θέλω να πάω και να τους πετάω τις καρύδες!» ενώ ο Κώστας Τσουρός εξοργισμένος είπε: «Είναι ξεφτίλα, από έναν άντρα σε μία γυναίκα!», και σχολιάστηκε η αποστασιοποίηση του Ντάνου, λέγοντας ότι προφανώς έχει στρατηγική, και δεν θέλει να προκαλέσει την κλίκα, παίρνοντας το μέρος της Παπαδοπούλου. 

Κάποια στιγμή τον λόγο πήρε η Ελέαννα Τρυφίδου σημειώνοντας: «Ο Μπο είναι η ουρά του Χανταμπάκη. Επειδή είναι… πολύ καλός στα αθλήματα -δεν έχει κερδίσει ποτέ τίποτα- είναι κοντά στην κλίκα για να μην τον προτείνουν να φύγει. Αυτό ξέρεις πως λέγεται; Δεν μπορώ να στο πω… Θέλουν να διώξουν τους δύο δυνατούς παίκτες που είναι η Ειρήνη και ο Ντάνος, να μείνουν με τους αδύναμους Λάουρα και Μπο και όταν είναι θα τους πετάξουν κι αυτούς ως φύρα. Έτσι λέγεται η στρατηγική της κλίκας».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top