Στους «Μαχητές» ο Σπαλιάρας όπως διαβάσατε πρώτα στο star.gr: Η επόμενη ημέρα και οι αντιδράσεις

Δείτε το βίντεο

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ανήκει πλέον και επίσημα σε άλλη ομάδα, που δεν είναι άλλη από αυτή των «Μαχητών», κάτι που διαβάσατε πρώτοι στο star.gr και επιβεβαιώθηκε πλήρως στο επεισόδιο το βράδυ της Δευτέρας.

Οι «Διάσημοι» τον… «έστειλαν» στην «αντίπαλη» ομάδα μετά το συμβούλιο που έγινε στο Survivor, όπου μέσω ψηφοφορίας κατέληξαν στο ότι θα είναι εκείνος ο παίκτης που θα «χαρίζουν» στους «Μαχητές».

«Το γεγονός ότι τα παιδιά με ψήφισαν, σίγουρα θα με κάνει να αισθάνομαι καλύτερα στην άλλη ομάδα», ήταν τα πρώτα λόγια του «Μαχητή» πλέον Σπαλιάρα, ενώ όταν έδωσε τα χέρια με τους Μαχητές, γύρισε στους Διάσημους και τους είπε γελώντας: «Θα φάτε καλά τώρα!!».

Αυτές οι αντιδράσεις του πρώην «Διάσημου», αλλά και άλλο παρασκήνιο, από το οποίο πήραμε μόλις μια μικρή γεύση μέσω του trailer που προβλήθηκε όταν τελείωσε το επεισόδιο, έκαναν κάποιους παίκτες των Διασήμων να κάνουν δηλώσεις εναντίον του.

Ο Bo, συγκεκριμένα, εμφανώς ενοχλημένος είπε: «Σήμερα η εικόνα που έδειξε στην προηγούμενη ομάδα του ήταν τελείως λάθος», ενώ ο Γιώργος Χρανιώτης αναφέρει στην κάμερα: «Με κάνει να σε εκτιμώ λιγότερο και αυτή τη στιγμή νομίζω ότι έκανα ένα πολύ μεγάλο λάθος».

Από την πλευρά του ο Γιάννης έκανε λόγο για «λυκοφιλίες», ενώ τόνισε πως δεν του άρεσαν ορισμένα πράγματα στην παλιά του ομάδα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top