Με σπασμένα πλευρά μετά το τροχαίο η Κολιδά του Survivor – Τι λέει η μαμά της στο star.gr

Τι δήλωσε στο star.gr

Με σπασμένα πλευρά μετά το τροχαίο η Κολιδά του Survivor – Τι λέει η μαμά της στο star.gr

Μπορεί να είναι στον Άγιο Δομίνικο και να τους έχουμε δει να μετακινούνται μόνο με βάρκες, αλλά να που τελικά γίνονται και τροχαία στο νησί που γυρίζεται το ελληνικό Survivor.

Όπως διαβάσετε στο star.gr, το βανάκι που μετέφερε την ομάδα των «Μαχητών» από το Συμβούλιο του νησιού είχε ατύχημα με αποτέλεσμα η Ειρήνη Κολιδά και ο Μάριος Πρίαμος να μετεφαρθούν και να παραμείνουν στο νοσοκομείο.

Αν και όλοι οι παίκτες της ομάδας, μετέβησαν και υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις, οι δύο παίκτες ήταν πιο σοβαρά τραυματισμένοι: η Ειρήνη έσπασε τρία πλευρά της, ενώ ο Μάριος Πρίαμος έχει χτυπήσει την κλείδα του, κάτι που σας είχαμε γράψει νωρίτερα μέσα από το star.gr και το επιβεβαίωσε ο αδερφός του, Δημήτρης σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του.

Η μητέρα της Ειρήνης, Ευαγγελία, μιλώντας στο star.gr, επιβεβαίωσε την είδηση και αν και τρόμαξε αρχικά πολύ από το τι μπορεί να έχει συμβεί στο παιδί της, πλέον με ανακούφιση στη φωνή μας δήλωσε: «Το παιδί μου είναι καλά! Δεν ξέρω λεπτομέρειες, αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι το παιδί μου είναι καλά. Μιλήσαμε σήμερα, την άκουσα. Είναι καλά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν και το τροχαίο έλαβε χώρα την Τρίτη, οι συγγενείς ενημερώθηκαν σήμερα, αλλά ακόμα και η μητέρα της δεν έχει εικόνα για το αν τελικά η παίκτρια θα επιστρέψει στα πάτρια εδάφη, μετά το ατυχές συμβάν.

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top