To BLINDSPOT κάνει ΑΠΟΨΕ πρεμιέρα στο STAR στις 21:00

Και κάθε Τρίτη έως Παρασκευή στις 21:00

To BLINDSPOT κάνει ΑΠΟΨΕ πρεμιέρα στο STAR

Στις σειρές λέμε Star!

Times Square, Νέα Υόρκη. Ένας μεγάλος ταξιδιωτικός σάκος, παρατημένος στο πιο κεντρικό σημείο της Νέας Υόρκης,  κεντρίζει την προσοχή ενός αστυνομικού, που υποψιάζεται ότι περιέχει εκρηκτικό μηχανισμό και ζητάει εκκένωση της πλατείας. Όταν όμως  οι αστυνομικοί ανακαλύπτουν το περιεχόμενο του σάκου,  τα χάνουν. 

Μέσα στο σάκο βρίσκεται μια γυναίκα φοβισμένη και γυμνή ! Δεν έχει ιδέα ποια είναι, δεν έχει αναμνήσεις, δεν ξέρει αν έχει οικογένεια, δεν ξέρει γιατί μιλάει κινέζικα και το σώμα της είναι καλυμμένο με τατουάζ. Ένα από αυτά γράφει το όνομα ενός υψηλά ιστάμενου πράκτορα του FBI, του Κερτ Γουέλερ, που δεν την έχει δει ποτέ ξανά στη ζωή του. 

Ποια είναι η σύνδεση μεταξύ τους και πώς ήξερε αυτός, που την έφερε,  ότι θα καταλήξει να αναλάβει την υπόθεση της ο Γουέλερ; Ποιος και γιατί έσβησε τη μνήμη της και έγραψε το σώμα της; Σύντομα κάνουν μια ανακάλυψη, τα τατουάζ πάνω στο σώμα της άγνωστης έχουν λέξεις, ημερομηνίες, αριθμούς, κωδικούς, που προμηνύουν επικείμενες καταστροφές. 

Ο Γουέλερ καλείται να ανακαλύψει την ταυτότητα της γυναίκας και να δώσει απαντήσεις στο μυστήριο, που κρύβεται. Καθώς η έρευνα θα προχωρά, τα στοιχεία θα οδηγούν όλο και πιο κοντά στην αλήθεια για την ταυτότητά της… 

ΠΑΙΖΟΥΝ:   Σάλιβαν Στέιπλτον, Τζέιμι Αλεξάντερ, Ρομπ Μπράουν, Όντρεϊ Εσπάρζα, Άσλεϊ Τζόνσον

                                                                

ΔΕΙΤΕ στο Επεισόδιο 1

Ο σκληρός πράκτορας του FBI, Κερτ Γουέλερ, καλείται να δώσει λύση σε ένα μυστήριο όταν μια πανέμορφη κοπέλα αγνώστων στοιχείων και χωρίς να έχει καμία μνήμη, βρίσκεται γυμνή στην Τάιμ Σκουέαρ στη Νέα Υόρκη.  Το σώμα της είναι καλυμμένο με τατουάζ και στην πλάτη της είναι γραμμένο του όνομα του Γουέλερ. Ο Γουέλερ και οι συνάδελφοί του στο FBI, o βετεράνος πολέμου Έντγκαρ Ριντ, η μυστικοπαθής Τάσα Ζαπάτα και η αναπληρώτρια διευθύντρια του τμήματος, Μέιφεϊρ, αρχίζουν να διερευνούν το μυστηριώδη χάρτη από τατουάζ της «Τζέιν Ντο», όπως συνηθίζουν οι αμερικανικές αρχές να ονομάζουν όποια γυναίκα δεν μπορούν να ταυτοποιήσουν, ελπίζοντας να βρουν τη λύση αυτού του τεράστιου και πολύπλοκου μυστηρίου…

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top