Πολλές φορές στο παρελθόν ο Δημήρης Κολλάτος έχει μιλήσει για τις δύσκολες οικογενειακές στιγμές που βιώνει. Η Σάσα Σταμάτη συνάντησε τον γνωστό σκηνοθέτη και εκείνος επανέλαβε πως θα σκότωνε το αυτιστικό παιδί του.

 «Αυτό που λένε “παιδιά με ειδικές ικανότητες” είναι μία σαχλαμάρα, το λέμε για παρηγοριά. Δεν έχει ειδικές ικανότητες, έχει πολλά προβλήματα. Ένα αυτιστικό παιδί είναι μια κόλαση και, όταν μεγαλώνεις πια, το πρόβλημα είναι τι θα γίνει όταν “φύγεις”», είπε ο κ. Κολλάτος. Παράλληλα, εξομολογήθηκε πως η σύζυγός του αυτοκτόνησε λόγω του αυτιστικού παιδιού τους, ενώ, αναφερόμενος στη σχέση των δύο γιων του, ανέφερε «αν ο Αλέξανδρος δεν είχε τόσο καλή σχέση με τον Άλκη, θα τον σκότωνα τον Άλκη».

Η Φαίη και οι συνεργάτες της παρακολουθούσαν τα λεγόμενα του σκηνοθέτη εμφανώς σοκαρισμένοι και μετά το τέλος του βίντεο δεν έκρυψαν τον προβληματισμό τους, με την παρουσιάστρια να λέει, μεταξύ άλλων, πως «δεν μπορεί να το εννοεί αυτό το πράγμα! Δεν πάει ανθρώπινος νους ότι το εννοεί αυτό που λέει… Είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει πολύ δύσκολα και έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να απαντάει. Δεν μπορεί να το εννοεί, δεν το δέχομαι!».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…           

Tags: