ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ δίχως τέλος: Η Ντε Τζένερις ειρωνεύτηκε τον Τραμπ με την ταινία Finding Dory!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο

Ήταν η πρώτη ταινία που επέλεξε ο νέος Πλανητάρχης να δει στον Λευκό Οίκο και τελικά του γύρισε… μπούμερανγκ.

Η αγαπημένη ταινία της Disney «Finding Dory» έγινε το… άρμα για το επικό τρολάρισμα που έκανε την Τρίτη η Έλεν Ντετζενέρις στον Ντόναλντ Τραμπ.

Αφορμή για το νέο «χτύπημα» της διάσημης αμερικανίδας παρουσιάστριας που από την αρχή είχε δείξει ότι δεν «πάει καθόλου» τον Τραμπ έγινε η απαγόρευση που έβγαλε σχετικά με την είσοδο στις ΗΠΑ πολιτών από 7 μουσουλμανικές χώρες στις ΗΠΑ.

Η Έλεν υπογράμμισε την ειρωνεία της απόφασης αυτή του νέου Προέδρου των ΗΠΑ, αναφέροντας το μήνυμα που κηρύσσει η ταινία.

Συγκεκριμένα, η Dory, όπως εξήγησε η Ντετζενέρις, είναι από την Αυστραλία και προσπαθεί να εντοπίσει τους γονείς της που βρίσκονται στην Αμερική. «Δεν ξέρω τι θρησκεία είναι, αλλά ο μπαμπάς της ακούγεται λίγο εβραίος. Δεν έχει σημασία» είπε η πριν εξηγήσει ότι η Dory και οι φίλοι της αποκλείονται από την επανείσοδό τους από ένα μεγάλο τείχος.

Και συνέχισε: "Πρέπει όλοι να περάσουν πάνω από το τείχος και δεν θα το πιστέψετε αλλά το τείχος δεν μπορεί τελικά να τους κρατήσει απ' έξω".

Έτσι, αφότου πέρασαν, το μικρό ψαράκι ζητάει βοήθεια στην έρευνά της και από "ζώα που δεν την χρειάζονται. Τα ζώα δεν έχουν τίποτα κοινό μαζί της. Τη βοηθούν παρά το γεγονός ότι έχουν εντελώς διαφορετικά χρώματα. Γιατί αυτό κάνεις όταν κάποιος βρίσκεται σε ανάγκη. Τους βοηθάς".

Και όλα αυτά καταλήγουν στο ότι τελικά η Dory δεν μπορεί να εμποδιστεί από φυσικά εμπόδια ούτε από διακρίσεις!

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top