Η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε στα παρασκήνια του Rising Star και ζήτησε από τον παρουσιαστή του σόου, Γιώργο Λιάγκα να κάνει δηλώσεις. 

Τότε, μεταξύ άλλων, ο Λιάγκας βρήκε ευκαιρία για να εκφράσει τα παράπονα του στην Κατερίνα Καινούργιου, αναφέροντας να είναι πιο προσεχτικοί στα θέματα που αναπαράγουν.

«Θα μου επιτρέψετε να δώσω τα φιλιά μου στην Κατερίνα και στην ομάδα της και επειδή σας βλέπω καμιά φορά, αν και εκείνη την ώρα κάνω ραδιόφωνο στον Λάμψη – και να το παίξετε αυτό που θα σας πω -να είστε λίγο πιο προσεχτικοί σε αυτά που λέτε, διότι, επειδή η Κατερίνα γνωρίζει πάρα πολύ καλά τη ζωή μου και γνωρίζει πόσο προσεκτικός είμαι, όταν αναπαράγονται ηλίθια και ανυπόστατα δημοσιεύματα, παίρνει η μπόρα και αυτούς που τα αναπαράγουν. Κι επειδή η Κατερίνα είναι φίλη μου και τη βλέπω πολλές φορές και έξω και γνωρίζει τη ζωή μου, όπως είμαι προσεχτικός εγώ, να είστε προσεχτικοί κι εσείς», είπε στην κάμερα του «Φτιάξε καφέ να στα πω» σχετικά με τα δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή που κυκλοφόρησαν το προηγούμενο διάστημα.

Με το τέλος του βίντεο, η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε τη δική της απάντηση, λέγοντας πως ό,τι έχει αναπαραχθεί ήταν για να διαψευστεί. «Καταρχάς έχει 100% δίκιο σε αυτά που λέει στο να είμαστε πιο προσεχτικοί σε αυτά που αναπαράγουμε. Διότι η αλήθεια είναι γράφονται διάφορα δημοσιεύματα που εμείς τα αναπαράγουμε, όμως Γιώργο μου τα διαψεύδουμε. Δηλαδή επειδή σε έχω δει έξω και ξέρω πόσο προσεχτικός είσαι, και πόσο προσεκτική είναι η ζωή σου και πόσο κύριος είσαι, αυτό που έχουμε πει είναι ότι τα δημοσιεύματα είναι ανυπόστατα. Αλλά για να πούμε ότι είναι ανυπόστατο, πρέπει πρώτα να μεταφέρουμε το ρεπορτάζ. Και για αυτό που λέει η αλήθεια είναι ότι ο Γιώργος με έχει δει έξω και με έχει προστατεύσει κιόλας, μπορεί να με έχει δει με έναν άνθρωπο που βγαίνω και δεν το έχει πει πουθενά», είπε η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του «Ε».

Θέση πάνω στο θέμα πήρε και ακόμα μια συνεργάτιδα της εκπομπής. Συγκεκριμένα, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, η οποία ως προς την «παρατήρηση» που τους έγινε, είπε: «Ωραία η αγιογραφία. Ο Γιώργος πριν κάνει αυτό που παρουσιάζει και το Lucky Room, πέρυσι ήταν σε ένα πρωινό και περνούσε όλο τον κόσμο από το κόσκινο και σχολίαζε και αυτός δημοσιεύματα με το δικό του τρόπο και τον καυστικό και το χιούμορ. Και τα έπαιζε τα δημοσιεύματα, τα ανέλυε κι έλεγε αν είναι αληθή ή ψευδή. Εμείς την ίδια δουλειά κάνουμε. Έχει ξεχάσει τα περσινά, τα προπέρσινα; Μην ξεχνάμε τι έχουμε πει και τι έχουμε κάνει. Ο Γιώργος Λιάγκας έχει κάνει την showbiz έτσι!»

«Έχει πάρει ένα διαζύγιο τώρα, πριν λίγους μήνες. Έχει δύο παιδιά. Δεν είναι ωραίο ξαφνικά να γράφεται και να ακούγεται ότι αμέσως τον επόμενο μήνα βρήκαν καινούριους και έκαναν και έραναν. Γιατί δεν δίνει δικαιώματα. Όσες φορές τον έχω δει έξω τον βλέπω πάντα μόνο του με τον κολλητό του τον Λάκη» κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

Tags: