«Πονοκέφαλος» το «Voice»: Ποιες εκπομπές αλλάξαν μέρες για να μην το έχουν απέναντι;

Αναστάτωση έχει προκληθεί στο τηλεοπτικό τοπίο

«Πονοκέφαλος» το «Voice»: Ποιες εκπομπές αλλάξαν μέρες

Με την τηλεοπτική σεζόν να βρίσκεται σχεδόν στο μέσον της, οι ιθύνοντες των καναλιών κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να τερματίσουν πρώτοι σε αυτό τον «αγώνα».

Για το λόγο αυτό, δεν είναι μία, αλλά δύο οι εκπομπές που άλλαξαν τον προγραμματισμό του καναλιού μέσα από το οποίο προβάλλονται προκειμένου να μην «παίζουν» απέναντι στο μουσικό talent show του ΣΚΑΙ, που προβάλλεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη βράδυ και τρελαίνει τα μηχανάκια της AGB.

Συγκεκριμένα, η τηλεοπτική τράπουλα έχει... ξαναμοιραστεί για την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου που μετακόμισε το Σάββατο, αντί για Τετάρτη όπως αρχικά προβαλλόταν και για αυτή της Αννίτας Πάνια που πλέον θα προβάλλεται Δευτέρα!

«Τηλεθεατές μου, Τρίτη και Τετάρτη ήταν το “Κάνε μου like”. Τελείωσε αυτό και πάμε για Δευτέρα και Τρίτη. Μετακομίσαμε, όχι γιατί… χωρίσαμε, αλλά γιατί μας βγήκε έτσι, έχουμε να παλέψουμε με θεριά, Voice, μόις, σέα, μέα, δεν παλεύεται η Τετάρτη. Ήρθαμε λίγο πιο… εδώ, Δευτέρα ζωντανά και Τρίτη στις 23:00», είπε η Αννίτα Πάνια, στην εκπομπή της το μεσημέρι του Σαββάτου, εξηγώντας στο τηλεοπτικό κοινό το λόγο που αλλάζει ώρα και μέρα προβολής της εκπομπής «Κάνε μου Like».

Όσο για την εκπομπή του Γρηγόρη; Το «The 2night Show» έδωσε το πρώτο του δείγμα το βράδυ του Σαββάτου, ωστόσο δεν κατάφερε να βγει πρώτο, μιας και απέναντί του είχε την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Πιο αναλυτικά, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» σημείωσε μέσο όρο στο γενικό σύνολο 24,9%, σε αντίθεση με το «The 2night Show», που έκανε 12,2%, αν και στο δυναμικό κοινό, η ψαλίδα έκλεισε αρκετά, με την εκπομπή του Παπαδόπουλου να σημειώνει 15,9% και αυτή του Αρναούτογλου 11,6%.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top