Η Δούκισσα Νομικού και η Μαρία Μπεκατώρου επισκέφτηκαν δύο από τα «σπίτια» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Μαρούσι και στα Μελίσσια που μεγαλώνουν δεκάδες παιδιά.     

Η Δούκισσα συνάντησε την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στο «σπίτι» στο Μαρούσι, δεκάδες παιδιά ηλικίας έως και 16 ετών, συνομίλησε μαζί τους και τους μοίρασε δώρα. Επιπλέον, μίλησε με τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για το «σπίτι» - παιδαγωγούς, εκπαιδευτικούς, κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους κ.ά. - οι οποίοι την ενημέρωσαν για τη δουλειά τους, το έργο και τη λειτουργία του Οργανισμού. 

Η Μαρία, από την άλλη, επισκέφτηκε την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου το «σπίτι» στα Μελίσσια, συνομίλησε με τους συντονιστές και τους υπεύθυνους για τη λειτουργία του «σπιτιού» και ενημερώθηκε για το έργο τους αλλά και για τις ανάγκες που έχουν. Επιπλέον,  παρέα με τα παιδιά που μένουν στο «σπίτι», ηλικίας έως και 18 ετών άκουσε τις ιστορίες και τις εμπειρίες τους και τους προσέφερε δώρα. Επίσης, τα παιδιά έστησαν μία όμορφη χριστουγεννιάτικη χορωδία και με τη συνοδεία τσέλου τραγούδησαν τα κάλαντα μαζί με τη Μαρία.

Στο τέλος της επίσκεψής τους, τα παιδιά ως ένδειξη αγάπης προσέφεραν με τη σειρά τους στις παρουσιάστριες του ΑΝΤ1 διάφορα δώρα, ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη νέα χρονιά.

Οι συγκεκριμένες επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής Εταιρικής Υπευθυνότητας και της πρωτοβουλίας «Θέλω να Βοηθήσω»,  του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, που στόχο έχει να στηρίζει ενεργά Οργανισμούς που διακρίνονται για το ουσιαστικό ανθρωπιστικό και κοινωνικό τους έργο. 

Να υπενθυμίσουμε στο σημείο αυτό και τον τηλεμαραθώνιο αγάπης που είχε διοργανώσει η εκπομπή του STAR, "Αλήθειες με τη Ζήνα" για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, συγκεντρώνοντας 240.909,68 ευρώ για να μεγαλώσει το... χαμόγελο!

 

Tags: