Χρ. Τσάφου: Ο γιος μου πληγώθηκε πολύ από το διαζύγιο με τον πατέρα του

«Βεβαίως και έχω κάνει λάθη ως μαμά»

Στο παρελθόν η Χριστίνα Τσάφου είχε δηλώσει πως επειδή εκείνη είναι παιδί χωρισμένων γονιών, δε θα ήθελε να της συμβεί το ίδιο.

Χριστίνα Τσάφου: Με τον γοητευτικό της γιο σε θεατρική πρεμιέρα

Η Χριστίνα Τσάφου με τον γιο της, Χρήστο Ζαχαριάδη/φωτογραφία NDP

Η Χριστίνα Τσάφου με τον γιο της, Χρήστο Ζαχαριάδη/φωτογραφία NDP

Τελικά, η ηθοποιός πήρε διαζύγιο έπειτα από 24 χρόνια γάμου και όπως εξομολογήθηκε η ίδια ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος στη ζωή της, αλλά και σε αυτή του γιου της, Χρήστου Ζαχαριάδη.

«Χώρισα όταν ο γιος μου είχε κλείσει τα 18. Μη νομίζεις ότι ήταν εύκολο όλο αυτό. Είναι μια δύσκολη περίοδος για τα αγόρια μέχρι αυτά να καταλάβουν τι συμβαίνει. Σε αυτή την ηλικία χρειάζονται ένα πρότυπο. Δεν ξέρεις πόσο πληγώνεται ένα παιδί με το διαζύγιο των γονιών του. Εμάς πληγώθηκε πολύ», είπε αρχικά στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» και πρόσθεσε: «Και εγώ δυσκολεύτηκα γιατί ήταν μια ολόκληρη ζωή. Μέχρι να φτιάξεις τη νέα σου ζωή με κάποιο τρόπο και να βρεις τις ισορροπίες σου είναι δύσκολο. Και όταν μένεις ξαφνικά σε ένα σπίτι μόνος σου και όλα εξαρτώνται από εσένα. Θέλει δύναμη. Νιώθω υπερήφανη γιατί κάτι έκανα».

Μεγάλη αδυναμία της Χριστίνας Τσάφου είναι ο γιος της, Χρήστος Ζαχαριάδης/φωτογραφία NDP

Μεγάλη αδυναμία της Χριστίνας Τσάφου είναι ο γιος της, Χρήστος Ζαχαριάδης/φωτογραφία NDP

Χριστίνα Τσάφου: «Με την αδερφή μου δεν έχουμε πολλές σχέσεις»

«Βεβαίως, και έχω κάνει λάθη ως μαμά. Αν είχα πάει κάπου και με είχαν συμβουλεύσει θα ήμουν πολύ βελτιωμένη ως μαμά. Πιστεύω πως όλοι πρέπει να έχουμε έναν σύμβουλο για ορισμένα πράγματα. Η αγάπη είναι η μαγική λέξη. Αυτό που έμαθα είναι και πως λάθος να κάνεις, όταν δίνεις αγάπη σε συγχωρούν», είπε η Χριστίνα Τσάφου κάνοντας την αυτοκριτική της ως μαμά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top