Τι έδειξε το πόρισμα της νεκροψίας για τον Avicii

Πέθανε στα 28 του χρόνια

Οι δύο νεκροτομές που έγιναν στη σορό του dj Avicci απέκλεισαν το ενδεχόμενο ο θάνατός του να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, όπως αναφέρει το  SkyNews.

Ωστόσο λεπτομέρειες σχετικές με τα αίτια του θανάτου του δεν δόθηκαν όμως ήταν γνωστό πως ο παγκοσμίου φήμης dj έπασχε από παγκρεατίτιδα και το 2016 είχε σταματήσει να κάνει περιοδείες.

Ποιος ήταν όμως ο παγκοσμίου φήμης Σουηδός dj που βρέθηκε νεκρός την Παρασκευή στο  Μουσκάτ του Ομάν;

To κανονικό του όνομα ήταν Τιμ Μπέργκλινγκ και είχε γεννηθεί το 1989 στη Στοκχόλμη της Σουηδίας. Ξεκίνησε από μέλος του συγκροτήματος Laidback Luke Forums και το διάστημα 2009 έως το 2010 κυκλοφόρησε αρκετά τραγούδια.Αυτό που τον ανέδειξε σε νούμερο ένα και τον έκανε παγκοσμίως γνωστό ήταν το Levels κατέκτησε μια θέση στο top 10 στην Αυστρία, το Βέλγιο, την Βοσνία, την Κροατία, την Δανία, την Γερμανία, την Φινλανδία, την Ελλάδα, την Ιρλανδία, την Ιταλία, την Ολλανδία, την Σλοβενία και το Ηνωμένο Βασίλειο ενώ κατέκτησε την πρώτη θέση στην Ουγγαρία, στην Νορβηγία και στην Σουηδία.

 Ο Avicii ήταν πρωτοπόρος της ηλεκτρονικής μουσικής και ερμήνευσε και άλλα κομμάτια που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία όπως το Wake Me Up, Hey Brother και Levels.Ο Σουηδός dj υπήρξε και υποψήφιος για δύο βραβείο Grammy.

Μια μερα πριν απο το θανατο του ποζαρε σε γιοτ στο Ομαν με ενα κοκτεηλ στο χέρι.  Η μουσική του απηχεί σε ολες τις ηλικες και όλες τις τάξεις. Τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας έπιναν νερο στο όνομα του. Ο Μπάρακ Ομπάμα ηταν φανατικός θαυμαστής του.

 

Το κοινό λατρεψε τη μουσική του και την ευγενικη του φυσιογνωμία. Οι συμπατριώτες του νεαρού σταρ της ηλεκτρονικής μουσικής, τιμουν τη μνημη του με ενα μεγάλο πάρτυ στο κέντρο της Στοκχόλμης.

Η πρωην αγαπημενη του Εμιλι Γκόλντμπεργκ ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες απο τις όμορφες στιγμές τους....

Η Πάρις Χίλτον με την οποια ο Αβιτσι ειχε συνεργαστει στο παρελθον υμνει τη μουσικη του και ο τραγουδιστής, Νικ Τζονας ξεκίνησε τη συναυλία του με το Wake Me Up του Avicci

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top