Ο Ντάνος μιλάει για την Ντορέττα και αποκαλύπτει τι πραγματικά τους συνδέει

«Με τη Ντορέττα είμαστε πολύ καλοί φίλοι»

Ο Ντάνος μιλάει για την Ντορέττα

Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες δύο εβδομάδες το θέμα είναι ή δεν είναι μαζί ο Ντάνος με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, έχει γίνει talk of the town.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος , αναλαμβάνει για ακόμα μία φορά να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε ό, τι αφορά τη σχέση του με την παρουσιάστρια και ηθοποιό.

Όπως δήλωσε σχετικά στο tv Έθνος: «Δεν είμαστε ζευγάρι με την Ντορέττα. Θέλουν ν’ αποδώσουν μια σχέση στο Ντάνο ή μια σχέση στη Ντορέττα. Ή μια σχέση στη Δαλάκα ή μια σχέση σε όποια γυναίκα κάθεται δίπλα μου.

Με τη Ντορέττα είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Έχουμε κοινούς φίλους. Γι’ αυτό ταξίδεψε το καλοκαίρι στη Σκιάθο κι εγώ έκανα μαθήματα θαλάσσιου σκι, όπως και στους γιους της. Έκαναν οικογενειακές διακοπές. Όλοι από την παρέα δοκίμασαν σκι».

Όσο για τη σχέση του με την Κατερίνα Δαλάκα, είπε σχετικά:

«Είναι φίλη μου. Έχουμε κοινό φυσικοθεραπευτή. Επίσης έχουμε κοινές γνωριμίες από τη Σκιάθο αλλά και από τον χώρο του αθλητισμού».

Είμαι μόνος μου και αυτή την περίοδο αφοσιώνομαι απόλυτα στα επαγγελματικά μου. Αν βρω έναν άνθρωπο και είμαι μαζί του, δεν θα κρυφτώ. Αλλά δεν πρόκειται να κάθομαι να αναφέρομαι στα προσωπικά μου με λεπτομέρειες. Έτσι λειτουργούσα και πριν από το Survivor».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top