Δε θα πιστεύετε τι έχει πάντα μαζί της από τον νεκρό σύζυγό της η Celine Dion!

Το αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της

Δεν ξεχνά τον άντρα της η Dion-Τι έχει πάντα μαζί της;

Άφωνους μας άφησε η Celine Dion με αυτό που αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο αυστραλιανό περιοδικό Stellar Magazine.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή! Ο σύζυγός της διάσημης τραγουδίστριας, René Angélil, πέθανε 73 ετών από καρκίνο τον Ιανουάριο του 2016.

 Έτσι η τραγουδίστρια δημιούργησε το μπρούτζινο χέρι του, που κουβαλά πάντα μαζί της. «Σφίγγω το χέρι του άντρα μου και χτυπάμε ξύλο μαζί, πριν από κάθε show» εξομολογήθηκε η Celine.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι επέστρεψε στις μουσικές σκηνές ως φόρο τιμής στον René: «Ο σύζυγός μου ήθελε να επιστρέψω στη σκηνή πριν πεθάνει, αυτό είναι που ήθελε πάνω απ' όλα. Έτσι, επέστρεψα ενόσω ζούσε ακόμα. Ήθελε να βεβαιωθεί ότι θα συνέχιζα. Κι έτσι, του απέδειξα ότι ναι, θα συνέχιζα.»

«Του είπα ότι έχω τα παιδιά  κι ότι θα πρέπει να μ' εμπιστεύεται... Φαντάζομαι ότι ήθελε, πριν φύγει, να βεβαιωθεί ότι είμαι καλά. Προσπαθώ να του αποδείξω, κάθε μέρα, ότι είμαι καλά. Τα παιδιά μεγαλώνουν, αισθανόμαστε δυνατοί. Είμαστε καλά», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top