Το πάρτι - υπερπαραγωγή της Σήλιας Κριθαριώτη στο Λονδίνο

Όλη η Vogue τίμησε την Ελληνίδα σχεδιάστρια

Πάρτι υπερπαραγωγή με καλεσμένη όλη την ελίτ της μόδας διοργάνωσε η Σήλια Κριθαριώτη σε ένα από τα πιο ακριβά πριβέ κλαμπ του Λονδίνου μέσα στις γιορτές.

Το δείπνο της βασίλισσας των νυφικών τα είχε όλα! Λάμψη, ομορφιά, σικάτα φορέματα, πανάκριβα κοσμήματα και πολλούς κοσμικούς.

Στο πλευρό της Ελληνίδας σχεδιάστριας που ντύνει διάσημες κυρίες όπως τις Lady Gaga, Τζένιφερ Λόπεζ και Μαρία Μενούνος, βρέθηκαν όσοι καθορίζουν τη μόδα. Η καλλιτεχνική διευθύντρια του περιοδικού Tatler, Sophie Goodwin, η διευθύντρια μόδας Sarah Harris, ο αρχισυντάκτης Έντουαρτ Ένινφουλ της Βρετανικής Vogue και άλλοι διασκέδασαν με άφθονο φαγητό και ποτό στο πριβέ κλαμπ LouLous.

Στέκι γαλαζοαίματων, χολιγουντιανών σταρ και πλούσιων γόνων είναι το συγκεκριμένο κλαμπ restaurant. Υπάρχει πολύ αυστηρό face control και dress code και σπάνια μπαίνει κάποιος χωρίς κάρτα μέλους. Μια βραδιά στο μαγαζί με το απίθανο παριζιάνικο ντεκόρ και τη μασκότ καμηλοπάρδαλη κοστίζει χιλιάδες ευρώ, απευθύνεται σε λίγους και όχι στο λαό.

Η νέα καμπάνια του οίκου Saint Laurent για το 2018

Με ξέφρενο χορό, κόκκινα χείλη…  φτερά και πούπουλα καλωσορίζει τη νέα χρονιά ο οίκος Saint Laurent.

Πριν λίγες μέρες, κάτω από τον φωτισμένο πύργο του Άιφελ στο Παρίσι, παρουσίασε μάλιστα τη νέα κολεξιόν του για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2018 που είναι γεμάτη σορτς, αέρινες πουκαμίσες και μεταλλικά υφάσματα. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top