H Jennifer Aniston δηλώνει: «Ως Ελληνίδα αγαπώ το μαύρισμα»

Σε πρόσφατη συνέντευξή της

Η Ελληνίδα Aniston αγαπάει το μαύρισμα

Ντύθηκε, στολίστηκε και στήθηκε μπροστά από τον φωτογραφικό φακό για λογαριασμό του εξώφυλλου του Harper’s Bazaar.

Η Jennifer Aniston για ακόμα μια φορά διαφήμισε τη χώρα μας μέσα από την τελευταία της συνέντευξη, μιλώντας για την ελληνική καταγωγή της.

Η 48χρονη ηθοποιός μοιράστηκε τα μυστικά της ομορφιάς της, αλλά και τις εμμονές της: η λήψη βιταμινών είναι μια από αυτές, για την οποία αποκάλυψε ότι δοκιμάζει πάντα κάθε νέο προϊόν για το οποίο διαβάζει στο ίντερνετ. 

«Έχω ένα όνειρο, να κάνω έναν όμορφο χώρο με θεραπείες προσώπου, προπονήσεις, μαθήματα διαλογισμού και ένα καφέ με συνταγές μου και πιο υγιεινές εκδοχές νόστιμων φαγητών», δήλωσε.

Και η Ελλάδα βρέθηκε στο επίκεντρο ξανά. «Όντας Ελληνίδα αγαπώ το μαύρισμα, αλλά βρίσκομαι σε φάση που έχω σταματήσει την ηλιοθεραπεία. Και μου λείπει. Μου έφερε πολλή ευτυχία όταν το έκανα και είχα την βιταμίνη D, αλλά έχω στραφεί πλέον στο καλό μαύρισμα μέσω της πρακτικής του ψεκασμού», εξομολογήθηκε.

Όσο για το γιατί στρέφεται στο σπρέι ψεκασμού; Γιατί μισεί τα προϊόντα προστασίας: «Έχω πειραματιστεί με αυτά που δεν σε κάνουν να μοιάζεις σαν να έχεις κάνει μακιγιάζ Kabuki ή σαν ένα πτώμα. Καταλαβαίνω ότι σώζουμε το δέρμα μας, αλλά πρέπει να το καταλάβουν. Ποιος θέλει να είναι στον ήλιο και να μην φαίνεται χαριτωμένος;».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top