Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει διάσημη ηθοποιός, αφού κατάφερε να γίνει μαμά μέσω παρένθετης μητέρας. Αναφερόμαστε στην Έιμι Σμαρτ, η οποία έκανε την αποκάλυψη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία που τη δείχνει να κρατά στην αγκαλιά της τη νεογέννητη κόρη της.

«Πριν ένα μήνα σαν σήμερα, 26 Δεκεμβρίου, η εκπληκτική κόρη μας ήρθε στον κόσμο. Νιώθω ευλογημένη που την κρατώ στα χέρια μου», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία η 40χρονη ηθοποιός και συνέχισε, «Μετά από πολλά δύσκολα χρόνια υπογονιμότητας, ευχαριστώ την ευγενική, τρυφερή και αγαπητή παρένθετη μητέρα που την κυοφόρησε αντί για εμένα!».

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της Κάρτερ Ουστερους ανακοίνωσαν τον ερχομό της κόρης τους στις 31 Δεκεμβρίου από τα social media. «Είναι μεγάλη η ευγνωμοσύνη και η ευχαρίστηση που νοιώθουμε καθώς υποδεχόμαστε το πρώτο μας παιδί, την κόρη μας Φλώρα. Τι ευλογημένος τρόπος να υποδέχεσαι το 2017. Ευχαριστώ τον Θεό για αυτή τη νέα και τόσο ξεχωριστή ζωή», ήταν το μήνυμά της.

Τέλος, να σημειωθεί ότι το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το 2011 και όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούσαν να γίνουν γονείς.

Tags: