Απίθανο να βρεθεί η μικρή Μαντλίν - «Το πιο καλό μέρος να κρύψεις ένα πτώμα είναι εκεί που εξαφανίστηκε»

Η Μαντλίν εξαφανίστηκε κοντά στην Praia da Luz

Απίθανο να βρεθεί η μικρή Μαντλίν

Σχεδόν απίθανο το ενδεχόμενο να βρεθεί η μικρή Μαντλίν, σύμφωνα με τον πρώην ερευνητή της Μητροπολιτικής Αστυνομίας Colin Sutton.  Πιστεύει ότι το πτώμα της μικρής Μαντλίν μπορεί να έχει ταφεί σε ένα από τα 600 αρχαία πηγάδια στην Praia da Luz στην Πορτογαλία.

Το χρονικό της εξαφάνισης

 

Η μικρή Μαντλίν εξαφανίστηκε από το διαμέρισμα όπου παραθέριζε με την οικογένειά της στις 3 Μαΐου 2007.  Ήταν 3 ετών. Οι γονείς της, Kate και Gerry McCann είχαν βγει για φαγητό σε κοντινό εστιατόριο.

Διαβάστε επίσης: «Έδιναν σφυρίχτρες βιασμού»-Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις από την νταντά της μικρής Μαντλίν

Ο ερευνητής εκτιμά ότι υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να βρεθεί, παρά το ότι η αστυνομική επιχείρηση εξασφάλισε νέα χρηματοδότηση 150.000 λιρών για άλλους έξι μήνες.

Μιλώντας σε ντοκιμαντέρ του Channel 7, εξήγησε ότι είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθεί η μικρή Μαντλίν χωρίς να υπάρχουν στοιχεία που θα επέτρεπαν να εστιάσουν σε μια συγκεκριμένη περιοχή.

«Είναι μια μεγάλη περιοχή με περιορισμένο πληθυσμό, θάμνους και αρχαία πηγάδια. Και υπάρχουν περιοχές που οι άνθρωποι δεν πηγαίνουν για δεκαετίες. Θα μπορούσε εύκολα κανείς να κρύψει κάτι και να είναι σίγουρος ότι δεν θα βρεθεί».

 «Το πιο καλό μέρος να κρύψεις ένα πτώμα»

 

H μόνη περίπτωση να βρεθεί ελπίδα, είπε,  θα ήταν να μιλήσει κάποιος που ήξερε τι είχε συμβεί στη μικρή Μαντλίν. Ο καθηγητής εγκληματολογίας David Barclay υποστήριξε ότι η περιοχή κοντά στην Praia da Luz είναι «το πιο καλό μέρος για να κρύψεις ένα πτώμα».

Το ζευγάρι από το Rothley δεν εγκατέλειψε ποτέ την ελπίδα ότι η κορούλα τους θα μπορούσε να βρεθεί ζωντανή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top