Μηχανικός εντόπισε τη μοιραία πτήση της Malaysia Airlines που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς το 2014: «Τρύπες από σφαίρες στα συντρίμμια»

Με τη βοήθεια του Google Earth

Αυστραλός μηχανικός υποστηρίζει ότι εντόπισε τη μοιραία πτήση MH370 της Malaysia Airlines με τη βοήθεια του Google Earth, που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από τα radar το 2014.

Τα συντρίμμια της πτήσης, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, βρίσκονται 16 χιλιόμετρα νότια του Round Island, περίπου 22,5 χιλιόμετρα βόρεια του Μαυρίκιου, σε μια περιοχή του ωκεανού που δεν έχει γίνει έρευνα.

Η τοποθεσία που ισχυρίζεται ότι είναι τα συντρίμμια

 

Υποστηρίζει πως οι Αμερικανοί αξιωματούχοι αρνούνταν να πραγματοποιήσουν έρευνες στην περιοχή:  «Έχουν εξασφαλίσει ότι όλες οι πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν έχουν κρατηθεί κρυφές από το κοινό. Ακόμα και από την κυβέρνηση, αλλά γιατί. Δεν θέλουν να βρεθεί επειδή είναι γεμάτο τρύπες από σφαίρες. Με την ανεύρεση της πτήσης θα άνοιγε νέα έρευνα», λέει.

 

Στο video δείχνει πώς θα μπορούσαν να κινηθούν τα συντρίμμια μετά την πρόσκρουση 

H μυστηριώδης εξαφάνιση της πτήσης MH370

 

Ισχυρίζεται ακόμη ότι τα συντρίμμια του αεροπλάνου της MH370 είναι γεμάτα τρύπες από σφαίρες. Έστειλε τις πληροφορίες στο Australian Transport and Safety Bureau (ATSB), που δεν μπόρεσε να αποκλείσει το ενδεχόμενο να είναι αυτό το επίμαχο αεροπλάνο.

Η επικρατούσα θεωρία για τη μοιραία πτήση MH370 λέει ότι  το αεροπλάνο να συνετρίβη στον Ινδικό Ωκεανό περίπου 6 ώρες μετά την απογείωσή του. Οι εικόνες από τα radar έδειξαν ότι η πτήση άλλαξε ξαφνικά πορεία μέσα σε λιγότερα από 60 λεπτά μετά την απογείωσή της και την εξαφάνισή της από τα ραντάρ.

 

 

Mε πληροφορίες από Daily Mail

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top