Στην Άνδρο η κηδεία του επιχειρηματία που πυροβολήθηκε στο σπίτι του στην Κηφισιά

Η συγκινητική φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook ο γιος του

Δείτε το βίντεο από το Κεντρικό Δελτίο του Star για την είδηση του θανάτου του Αλέξανδρου Σταματιάδη

 

Στην Άνδρο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή η κηδεία του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη, ο οποίος πυροβολήθηκε μέσα στο σπίτι του από διαρρήκτες τη Μεγάλη Δευτέρα και έχασε τη μάχη για τη ζωή την Παρασκευή.

Η κηδεία θα γίνει στις 11:30 το πρωί στον Ιερό Ναό Θεοσκεπάστου στη Χώρα της Άνδρου και επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές στην Καΐριο Βιβλιοθήκη, στον Ναυτικό Όμιλο Άνδρου και στο Εμπειρίκιο Γηροκομείο και Νοσοκομείο Άνδρου. 

Για 19 ολόκληρες μέρες ο Αλέξανδρος Σταματιάδης έδινε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γεννηματά».

Διαβάστε επίσης: Πέθανε ο επιχειρηματίας που είχε πυροβοληθεί από ληστές στο σπίτι του στην Κηφισιά

Εγκεφαλικό υπέστη στη ΜΕΘ ο επιχειρηματίας Αλ. Σταματιάδης

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο επιχειρηματίας που πυροβολήθηκε στο σπίτι του – Κρίσιμη, αλλά σταθερή η κατάσταση της υγείας του

Κηφισιά: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο επιχειρηματίας που πυροβολήθηκε από ληστές - Του αφαίρεσαν το νεφρό

Όμως τα τραύματά του ήταν πολύ σοβαρά και παρά τις τιτάνιες προσπάθειες των γιατρών ο οργανισμός του δεν άντεξε και το μεσημέρι της Παρασκευής, έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Το γύρο του διαδικτύου μάλιστα κάνει μια φωτογραφία που ανέβασε ο γιος του επιχειρηματία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για να αποχαιρετίσει τον αγαπημένο του πατέρα.

Σε αυτήν απεικονίζονται εκείνος και τα δύο αδέλφια του στην αγκαλιά των γονιών τους, χαμογελαστοί όλοι τους σε παλιότερες ευτυχισμένες στιγμές τους.

Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης καταγόταν από γνωστή οικογένεια της Άνδρο και διατηρούσε σπίτι στη Ρίβα της Χώρας της Άνδρου.

Είχε γεννηθεί στην Βιέννη και δραστηριοποιείτο επιχειρηματικά με εταιρεία στον χώρο της ενέργειας. Η σύζυγος του είναι γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας από τη Χίο και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Τι συνέβη τη Μεγάλη Δευτέρα στην Κηφισιά

Ήταν γύρω στις 05:00 τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας στη μεζονέτα της οικογένειας Σταματιάδη στην Κηφισιά.

Δύο άγνωστοι, που κατά πάσα πιθανότητα γνώριζαν ότι δε λειτουργεί το σύστημα συναγερμού παραβίασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα στο σπίτι.

Εκείνη την ώρα στον 1ο όροφο κοιμόταν ο επιχειρηματίας και η σύζυγός του και σε διπλανό δωμάτιο ο γιος του. Μέσα στην ηρεμία της νύχτας άκουσε θόρυβο και σηκώθηκε να δει τι συμβαίνει. Μπροστά του αντίκρισε δύο κουκουλοφόρους, οι οποίοι του όρμησαν και προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν.

Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης αντιστάθηκε και τότε οι αδίστακτοι κακοποιοί άρχισαν να τον χτυπούν στο κεφάλι. Ο επιχειρηματίας συνέχισε να τους αντιστέκεται και τότε ο ένας από τους διαρρήκτες τον πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής στην πλάτη.

Οι δράστες εξαφανίστηκαν και ακόμα δεν έχουν συλληφθεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top